Un șofer turc a fost oprit în trafic de polițiști. Ce sancțiuni a primit după ce a făcut o depășire ilegală

Un șofer turc a fost oprit în trafic de polițiști. Ce sancțiuni a primit după ce a făcut o depășire ilegală
Sursă foto: Pixabay

Polițiștii din Vâlcea l-au lăsat fără permis de conducere pe un șofer din Turcia, care era un pericol pentru ceilalți participanți din trafic. Acesta a intrat în atenția autorităților, după ce a depășit ilegal o coloană de mașini pe Dealul Negru.

Aceea a fost cea mai periculoasă alertă din județul Vâlcea

O situație periculoasă avut loc în trafic pe DN7/ E81, fiind cea mai periculoasă și aglomerata alertă din județul Vâlcea, dar și una dintre cele mai riscante din țară. utoritățile l-au oprit pe șoferul turc, după ce l-au observat că a depășit ilegal o coloană de mașini pe Dealul Negru, după care i-au suspendat permisul de conducere și i-au aplicat o amendă contravențională.

Fiind întrebat despre motivele care l-au determinat să îi pună în pericol pe ceilalți participanți la trafic, șoferul nu a putut să ofere o explicație, spunând că era doar în întârziere, conform adevărul.ro. 

Acest incident în trafic a fost surprins de camerele de filmat ale polițiștilor care patrulau zona. Astfel, prin această probă video, șoferul prins nu va putea face contestație. Pe camerele de supraveghere se poate vedea cum șoferul a început manevra de depășire neregulamentară când se afla într-una dintre curbele periculoase de pe DN7 Vâlcea.

Bărbatul a rămas fără permis

„În această dimineață, în jurul orei 08,00, polițiștii rutieri, în timp ce desfășurau activități specifice de patrulare pentru creșterea siguranței rutiere pe Drumul Național 7 (DN7 / E81), în localitatea Milcoiu Vâlcea, au depistat un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă care a efectuat manevra de depășire neregulamentară, încălcând linia dublu continuă. La volanul vehiculului, polițiștii au identificat un bărbat de 45 de ani de origine străină, acesta fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.320 de lei în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. De asemenea acestuia i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 60 de zile”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea, Eduard Văduva.

Șoferul a fost testat cu aparatele etilotest, rezultatele fiind negative. „Prin acest exemplu atragem atenția conducătorilor auto să respecte toate normele de circulație în vigoare pentru a preveni producerea accidentelor”, a mai menționat reprezentantul poliției vâlcene.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`