Un șofer din Cluj a fost arestat după ce a tras cu un pistol de airsoft spre o maşină şi i-a distrus luneta

Un șofer din Cluj a fost arestat după ce a tras cu un pistol de airsoft spre o maşină şi i-a distrus luneta
Sursa Foto: Hepta.ro

Un tânăr, în vârstă de 19 ani, a fost arestat preventiv după ce, în urma unor neînţelegeri în trafic, a scos un pistol de tip airsoft și a tras spre un autoturism, distrugându-i luneta. Incidentul șocant a avut loc pe 27 septembrie în Cartierul Grigorescu din Cluj-Napoca, în timp ce pe stradă se aflau mai multe persoane.

Percheziție la locuința tânărului

În urma incidentului, persoana vătămată, un tânăr de 24 de ani, a sesizat poliția prin apel la 112. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, potrivit Adevărul.

„Din cercetările preliminare a reieşit faptul că, la data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 20:15, în urma unor neînţelegeri în trafic, tânărul ar fi utilizat un pistol de tip airsoft şi ar fi tras un foc asupra unui autoturism, care se deplasa pe o stradă din cartierul Grigorescu din municipiul Cluj-Napoca, distrugând luneta acestuia.

În urma incidentului, persoana vătămată, un tânăr de 24 de ani, a sesizat poliţia prin apel la 112. La momentul comiterii faptelor, pe strada respectivă se aflau mai multe persoane, afectând ordinea şi liniştea publică”, a transmis IPJ Cluj.

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Cluj-Napoca, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al Serviciului Criminalistic Cluj, au pus în aplicare, pe 7 octombrie, un mandat de percheziție domiciliară, la locuința tânărului de 19 ani, din municipiul Cluj-Napoca.

În urma percheziției efectuate la domiciliul tânărului au fost descoperite un tub de gaz pentru pistol neletal, tip airsoft, precum și o pungă ce conținea bile de culoare albă, de 0,25 grame fiecare.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`