Un șofer de 72 de ani și cu permisul suspendat a fost filmat pe contrasens pe autostrada A1, la Sibiu (VIDEO)

Un șofer de 72 de ani și cu permisul suspendat a fost filmat pe contrasens pe autostrada A1, la Sibiu (VIDEO)
Sursa foto: Ora de Sibiu

Un șofer a fost filmat, conducând pe contrasens pe autostrada A1, în zona municipiului Sibiu. Imaginile publicate pe rețelele de socializare au devenit virale și au intrat și în atenția polițiștilor care au reșit să îl identifice pe șoferul inconștient.

Șofer filmat mergând pe contrasens pe autostrada A1

La începutul săptămânii, în data de 5 februarie 2024, un șofer era filmat pe autostrada A1, în apropierea centurii municipiului Sibiu, conducând sute de metri pe a doua bandă de pe contrasens, potrivit Adevarul.

La un moment dat, când a realizat că nu se află pe sensul corect, a încetinit, apoi a așteptat până când a putut să întoarcă mașina fără să provoace vreun accident.

Polițiștii din Sibiu au aflat că autoturismul a  fost condus de un sibian în vârstă de 72 de ani, care mai avea și alte abateri de la legislația rutieră. Avea permisul suspendat pentru că a fost depistat în trafic conducând un autoturism neînmatriculat.

„Polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva l-au identificat și depistat pe conducătorul auto surprins în dimineața zilei de 5 februarie circulând pe A1, în zona km 245, pe contrasens. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 72 de ani, domiciliat în Șura Mică”, a transmis purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu, Elena Welter.

Din verificările efectuate de către polițiști s-a constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat. Astfel, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au deschis pe numele șoferului un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335, aliniatul 2 din Codul penal.

Pe lângă dosarul penal, sibianul a primit și o amendă și i s-a luat din nou permisul de conducere.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:45 - PSD: Susținem dreptul oricărei persoane de a alege și de a fi aleasă. CCR trebuie să prezinte rapid motivele care au stat la baza deciziei de invalidare a candidaturii doamnei Diana Șoșoacă
21:27 - Lucian Romașcanu, după declarația lui Florin Roman privind decizia CCR: PSD nu are nicio implicare în justiție. Când ai dileme și dificultăți să îți vezi candidatul în finală, despre dl. Ciucă vorbesc, începi să dai rateuri de gândire
21:06 - Florin Roman (PNL): Eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni, făcută prin mâna majorității PSD din CCR, este o făcătură marca PSD
20:46 - Diana Șoșoacă, după ce i-a fost anulată candidatura la prezidențiale: „Mă sună foarte mulți din Sfatul Înțelepților, mă sună generali din armată. Este timpul să acționăm”
20:10 - Elena Lasconi, „reacție la cald” după decizia CCR: „Interdicția de a candida dată Dianei Șoșoacă pare la prima vedere un vis împlinit pentru domnul Marcel Ciolacu”
19:55 - Volodimir Zelenski spune că le va prezenta aliaților „Planul Victoriei” pentru „un final just al războiului cu Rusia”. Reuniune la Baza Ramstein din Germania
19:26 - CCR a anulat candidatura Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale. Decizia este definitivă
19:10 - Accident violent pe Valea Oltului. O tânără a murit și alte două persoane au fost rănite
18:51 - Horoscop Alina Bădic săptămâna 6 – 12 octombrie 2024. O conexiune specială cu elemente de destin (VIDEO)
18:44 - Îl va primi în sfârșit Mircea Cărtărescu?