Un șofer beat a provocat un accident în Bihor. Ulterior a furat de la poliție permisele celorlalți șoferi implicați, apoi a fugit cu mașina

Un șofer beat a provocat un accident în Bihor. Ulterior a furat de la poliție permisele celorlalți șoferi implicați, apoi a fugit cu mașina
Foto: Pixabay.com

Caz șocant în județul Bihor, unde un șofer din Neamț a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a produs un lung șir de ilegalități.  După ce a condus băut și a provocat un accident, șoferul a furat două permise și a încercat să spargă un geam al poliției, în județul Bihor.

Pe 28 decembrie, un șofer de 25 de ani din Neamț a fost implicat într-un accident rutier în Bihor. Aflat sub influența alcoolului, cu o alcoolemie de 0,47 mg/l, bărbatul a intrat într-o intersecție fără să se asigure, lovind un autoturism și proiectând remorca într-un alt vehicul, potrivit stiri-neamt.ro.

În timp ce se afla în incinta Postului de Poliție pentru întocmirea de către polițiști a actelor procedurale, tânărul din Neamț a furat permisele de conducere ale celorlalți șoferi implicați în accident și a plecat.

Mai târziu, în jurul orei 3:00, a încercat să intre în clădirea poliției, spărgând un geam, pentru a-și recupera propriul permis, însă fără succes. După, ar fi plecat de la sediul poliției cu același autoturism implicat în accident și l-ar fi condus până în zona comunei Bratca, staționând într-o parcare.

Vineri dimineață, pe 29 decembrie, polițiștii l-au găsit adormit în mașina sa, încă sub influența alcoolului, cu o alcoolemie de 0,28 mg/l.

A fost reținut și acuzat pentru conducere sub influența alcoolului, sustragere de înscrisuri oficiale și tentativă de sustragere.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`