Un șofer băut a ajuns cu mașina în râul Argeș după ce a încercat să evite o groapă

Un șofer băut a ajuns cu mașina în râul Argeș după ce a încercat să evite o groapă

A încercat să evite o groapă, dar a ajuns direct în Argeş. Este povestea unui şofer beat care a plonjat cu autoturismul său de pe un pod din localitatea Băiculeşti chiar într-o zonă mlăştinoasă a râului. Bărbatul de 42 de ani şi tânăra care îl însoţea se întorceau de la o petrecere. Şoferul a ajuns la spital cu răni grave.

15 metri a zburat mașina în aer până să cadă în mlaștina de pe marginea râului Argeș. Șoferul era bãut bine, așa că, după ce a reușit sã ocoleascã o groapã, nu a mai izbutit sã redreseze mașina și a spulberat balustrada podului.

Atât el cât și femeia de 27 de ani care îl însoțea au fost răniți. În cazul șoferului însã a fost nevoie de intervenția celor de la descarcerare pentru a-l scoate din mașinã.

Șoferului i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, urmând a i se întocmi dosar penal. Pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul, polițiștii au făcut mãsurãtori chiar în mlaștinã.

Mașina a fost distrusã în proporție de 60 la sutã. Niciunul din cei doi ocupanți ai locurilor din față nu purta centura de siguranță.

A ajuns cu mașina în râul Argeș

Embed: " />
Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`