Un șofer aflat sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, s-a răsturnat cu mașina pe o stradă din Sectorul 3. „Ei m-au sechestrat”

Un șofer aflat sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, s-a răsturnat cu mașina pe o stradă din Sectorul 3. „Ei m-au sechestrat”
Sursă foto: Pixabay

Un accident rutier a avut în această noapte în Capitală, în Sectorul 3. Un șofer s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise și s-a răsturnat cu mașina.

Bărbatul a negat cele întâmplate

După ce s-ar fi răsturnat cu mașina, șoferul ar fi negat cele întâmplate în fața autorităților. Polițiștii au precizat totuși că acesta ar fi pierdut controlul autovehiculului în care se afla pe o stradă din Sectorul 3, transmite Știrile ProTv. 

Bărbatul a fost verificat cu etilotestul, care a indicat 0,33 la mie, iar drugtestul a ieșit pozitiv la o anumită substanță interzisă.

Șoferul a făcut spectacol la Institutul de Medicină Legală

Bărbatul a fost dus de autorități la Institutul de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice. Individul s-a întins pe podea, de unde a fost ridicat cu greu, cu ajutorul jandarmilor care au fost chemați în ajutor în acest sens. Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările în acest caz.

„Nu am urcat băut la volan, ei m-au sechestrat. N-am făcut niciun accident, eu n-am făcut niciun accident”, a declarat șoferul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`