Un șofer a rămas blocat cu mașina pe plaja din 23 August. Ce amendă a primit

Un șofer a rămas blocat cu mașina pe plaja din 23 August. Ce amendă a primit
Sursa foto: Capturi video - Facebook

Un șofer a fost surprins când s-a împotmolit cu mașina în nisip, pe plaja din 23 August. Imaginile au devenit virale imediat și au ajuns chiar și la Poliția Constanța, care l-a identificat pe șofer și l-a amedat.

Ce amendă a primit șoferul care a rămas blocat cu mașina pe plaja din 23 August

În clipul video care a apărut pe rețelele de socizalizare se poate observa cum șoferul încearcă să plece de pe plajă, însă autoturismul a derapat de mai multe ori pe nisipul ud.

„Ăsta da, șmecher! Jupân de jupân! Dă-i, tată, dă-i! Dacă nu ți-a plăcut munca”, se aude e înregistrare vocea unui bărbat care ironizează eforturile imprudentului șofer.

„Ca urmare a imaginilor apărute în mediul online, care arată o persoană care a pătruns cu autoturismul pe plajă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Mangalia s-au sesizat din oficiu, iar în urma verificărilor au stabilit că evenimentul s-a produs pe o plajă din zona localităţii 23 August.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea conducătorului, stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi luarea măsurilor care se impun”, a transmis, duminică, IPJ Constanţa.

Accesul, circulația și staționarea vehiculelor pe plajele de pe litoralul românesc sunt interzise, cu excepția celor care asigură intervenții operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor. Șoferul a fost amendat cu 10.000 de lei, scrie Libertatea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`