Un șofer a intrat cu mașina într-un grup de oameni, la Râmnicu Sărat

Un șofer a intrat cu mașina într-un grup de oameni, la Râmnicu Sărat
Foto simbol: Pixabay

Un bărbat ar fi intrat cu mașina într-un grup de oameni pe o stradă din Râmnicu Sărat, în timpul unei altercații, și este acum cercetat de autorități, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, potrivit Agerpres.

Un șofer a intrat cu mașina într-un grup de oameni, în timpul unui conflict

Surse apropiate anchetei susțin că, pe fondul consumului de alcool, mai multe persoane ar fi avut un conflict după o petrecere. Unul dintre invitați, care ar fi fost urmărit pentru a fi agresat, s-ar fi urcat în mașină și ar fi derapat, intrând într-un grup de persoane din care ar fi făcut parte chiar și tatăl său.

„În noaptea de 23 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Sărat au fost sesizaţi cu privire la un conflict între mai multe persoane. După sesizare, la faţa locului sa deplasat o echipă complexă care a stabilit că la conflict au participat cinci persoane cu vârste între 14 şi 60 de ani. În timpul altercaţiei patru persoane au fost acroşate de un autoturism. În urma evenimentului, patru persoane au fost preluate de Ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Faţă de un râmnicean în vârstă de 29 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru tulburarea liniştii publice”, a precizat IPJ Buzău, pentru Agerpres.

Șoferul și alte persoane ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale și ar fi ajuns la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.

„În data de 23.05.2023, în jurul orelor 23.00 s-au prezentat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat cinci persoane dintre care trei persoane de sex masculin victimele unui eveniment rutier, unul cu fractură deschisă de femur şi luxaţie de umăr, a doua persoană cu traumatism mandibular şi plagă contuză, pe treimea superioară gambă, un minor în vârstă de 14 ani policontuzionat şi care acuza dureri la nivelul gleznei dreapta, braţului drept şi un traumatism cranio-cerebral minor”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, Alexandru Boteanu, pentru Agerpres.

El a menționat că „toate cele trei victime ale evenimentului rutier au fost transferate ulterior către Spitalul Judeţean Buzău”.

„Un alt pacient a fost adus cu multiple plăgi contuze la nivelul craniului, hemitoracelui stâng şi membrului inferior stâng produse din declaraţiile pacientului prin agresiune şi a rămas internat în cadrul Spitalului Municipal Râmnicu-Sărat pentru investigaţii şi tratament. O altă persoană, şoferul autoturismului implicat în evenimentul rutier, care a venit însoţit de agenţii de poliţie pentru recoltare de probe biologice. Cele trei victime transferate la Buzău sunt destul de grav dar fără să le fie periclitată viaţa iar cealaltă este tratată în cadrul Spitalului Râmnicu Sărat, momentan este stabil”, a adăugat reprezentantul Spitalului Municipal Râmnicu Sărat.

Unul dintre pacienți a fost transferat apoi la Spitalul Floreasca din Capitală.

„La Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău au fost fost transportaţi trei bărbaţi în vârstă de 14, 20 şi 39 de ani victime ale unei agresiuni. Adolescentul de 14 ani a suferit o fractură la nivelul membrului drept inferior şi multiple escoriaţii. S-a luat decizia să rămână internat de Secţia Ortopedie şi chirurgie infantilă. Tânărul de 20 de ani a suferit multiple plăgi la nivelul feţei şi la nivelul gambei stângi. S-a luat decizia să rămân internat pe Secţia Chirurgie Plastică iar bărbatul de 39 de ani a suferit un politraumatism din accident rutier. După ce a primit îngrijiri medicale s-a luat decizia să fie transferat la Spitalul Floreasca din Capitală”, a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:08 - Sergiu Bîlcea, despre reamenajarea vilei de protocol de la Neptun: RAPPS trebuie să investească în patrimoniu, dar trebuie să și spună de ce face acest lucru. Vila aceasta a avut mulți oaspeți, printre care fostul președinte Bush (VIDEO)
19:08 - Clujenii sunt sfătuiți, prin panouri, să se mute în Bacău. „Chiria prea mare?”
19:05 - Miniteren de golf pentru Iohannis | Dancă (FD): Încă un exemplu de sfidare a președintelui, care-și încheie al doilea mandat în bătaie de joc față de toți românii (VIDEO)
18:51 - Angelina Jolie, într-o relație cu un bărbat mult mai tânăr. Este un celebru cântăreț. Unde au fost surprinși cei doi
18:48 - Programul prin care mii de tineri pot călători gratuit în Europa. Ce trebuie să facă aceștia pentru un permis de călătorie
18:37 - Dolj: Bătrân de 79 de ani, reținut după ce a bătut doi bărbați, a amenințat o femeie, a furat o căruță cu lemne și a provocat un incendiu
18:32 - Irina Loghin, revoltată de ce i s-a întâmplat. Același lucru l-a pățit și Maria Ciobanu: „Am vorbit cu un avocat”
18:26 - Modificări pentru comenzile de pe Shein și Temu. Comisia Europeană vrea să introducă taxe vamale pentru unele colete
18:09 - Kelemen Hunor și-a depus candidatura la prezidențiale: „A avut și Iohannis dreptate o dată” / Critici la adresa PSD-PNL: „Ei spun că merge perfect guvernarea. Dacă asta e perfecţiune, nu ştiu cum arată o guvernare instabilă”
17:58 - O persoană a murit într-un accident violent pe A1. Victima era din Bulgaria