Un sibian a fost amendat de două ori într-o zi, pentru organizarea de petreceri

Un sibian a fost amendat de două ori într-o zi, pentru organizarea de petreceri
Foto: Politia Română / Facebook

Un bărbat din oraşul Copşa Mică a fost sancționat cu amendăde două ori într-o zi, cu câte 10.000 de lei, după cea organizat două petreceri împreună cu alte şapte persoane, potrivitunui comunicat de presă al Prefecturii Sibiu.

Bărbatul a fost amendat prima oară cu 10.000 de lei, după ce a fost depistat, alături de alte șapte persoane, într-un imobil din orașul Copșa Mică.

La scurt timp după incident, el a fost descoperit de polițiști participând la o petrecere, alături de aceleași persoane, într-un alt imobil din Copșa Mică, fiind amendat din nou cu suma de10.000 de lei.

„În noaptea de 13 spre 14 martie, în jurul orei 0:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Copşa Mică au depistat într-un imobil de pe raza oraşului amintit 8 persoane care participau la o petrecere. Organizatorul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 10.000 de lei. Peste câteva ore, aceleaşi persoane au fost depistate într-un alt imobil, participând la o petrecere organizată de acelaşi bărbat. Acesta din urmă a fost sancţionat din nou cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar ceilalţi 7 participanţi au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 30.000 de lei”, a anunţat Prefectura Sibiu.

Potrivit sursei citate,polițiștii sibieni au aplicat 91 de sancțiuni contravenționale în ultimele 24 de ore,în valoare de 61.500 de lei.

De asemenea,luni dimineaţa, la ora 8,00, erau spitalizate în judeţ, 291 de persoane cu COVID-19, dintre care 36 de adulţi în secţii ATI.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`