Un român din trei este nemulțumit de serviciile din restaurant

Publicat: 10 08. 2017, 13:22
Foto:.royalcalugareni.ro

Un român din trei pleacă nemulțumit de la restaurant, motivul cel mai des fiind lipsa de pregătire a ospătarilor și pentru că nu sunt bucătari suficienți, potrivit Știrile Pro TV.

Doar un absolvent din patru se califică pentru un loc de muncă din cele peste 200 de licee de meserii din țară.

Oriunde ar fi tinerii trebuie să fure meseria cu ochii dacă vor să-și păstreze locul de muncă. Afirmațiile profesorilor dovedesc acest lucru, aceștia susținând că doar jumătate dintre elevii de care se ocupă vor fi cu adevărat pregătiți să lucreze într-un restaurant de 3 sau 4 stele.

Negru Constantin, profesor: Să spunem lucrurilor pe nume … unii sunt mai bine pregătiţi, alţii mai slab pregătiţi, ca în orice alt domeniu de activitate.

Bucătarul şef Silviu Ispas: Tinerii din ziua de azi văd la televizor emisiuni culinare şi zic wow ce frumoasă e bucătăria, dar când intră efectiv în bucătărie şi stau o luna se cam schimbă şi mulţi abandonează.