Un român de 63 de ani a murit în Thailanda, după ce a căzut de la etajul patru al unui hotel

Un român de 63 de ani a murit în Thailanda, după ce a căzut de la etajul patru al unui hotel
Foto simbol: Pixabay

Un turist român în vârstă de 63 de ani a murit vineri, după ce a căzut de la balconul unui hotel cu 7 etaje din Soi 5, Pattaya, în Thailanda.
Incidentul a fost raportat la poliția din Pattaya în jurul orei 9:30.

Soția victimei a fost prezentă la locul accidentului

Ofițerii de poliție și echipele de salvare au sosit la hotel și au găsit corpul fără viață al persoanei decedate, un român al cărui nume nu a fost dezvăluit până la notificarea familiei și a ambasadei, în grădina hotelului, scrie The Pattaya News.

Victima, îmbrăcată doar în pantaloni scurți negri, suferise răni grave la cap și avea membrele dislocate. Autoritățile au izolat locul faptei înainte de a transporta cadavrul la un spital local din apropiere. Soția victimei a fost prezentă la locul incidentului. Ea nu a oferit o declarație presei.

Somjai Benden, o angajată a hotelului, în vârstă de 54 de ani, a declarat că se ocupa de îndatoririle sale în apropierea iazului hotelului când a auzit un sunet puternic. Alarmată, ea s-a uitat în sus și a văzut victima agățându-se de balustrada balconului de la etajul 4, înainte de a-și pierde echilibrul și de a cădea. E a fost cea care a alertat autoritățile, potrivit Știrile ProTV.

Cauza incidentului rămâne nedeterminată, iar poliția din Pattaya desfășoară în prezent o anchetă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`