Un român căutat de peste un an în Germania a fost prins de autorități. Acesta s-a așezat la coada greșită de îmbarcare în aeroportul din Paris

Un român căutat de peste un an în Germania a fost prins de autorități. Acesta s-a așezat la coada greșită de îmbarcare în aeroportul din Paris
Sursa foto: Pixabay

Un român de 59 de ani, căutat din aprilie 2022 de procuratura din Bayreuth, a fost prins de autorități după ce s-a așezat la coada de îmbarcare greșită pe aeroportul din Paris și i s-au cerut actele de identitate.

Bărbatul voia să ajungă în București

Românul, care voia să se reîntoarcă acasă cu un zbor de pe aeroportul din Paris, a fost depistat de autorități când s-a așezat la coada greșită de îmbarcare. Polițiștii i-a cerut documentele de identitate și au descoperit că era căutat de procuratura din Bayreuth din luna aprilie a anului 2022, potrivit libertatea.ro. 

Pe numele bărbatului era emis un mandat de arestare, care prevedea plata a 45 de zile de amendă, fiecare în valoare de 40 de euro, sau 45 de zile de închisoare. Acesta mai avea de achitat și costuri de procedură în valoare de 83 de euro, fiind nevoit să achite 1.883 de euro în total. Pentru că nu a plătit amenzile, acesta a fost trimis la un centru pentru detenție din Hamburg.

O situație asemănătoare s-a petrecut în urmă cu câteva zile

Un incident similar a avut loc în urmă cu câteva zile, când un român în vârstă de 22 de ani a fost reținut la granița dintre Germania și Olanda, la punctul de trecere a frontierei din Bunderneuland. Conform autorităților federale, pe numele bărbatului era emis un mandat de arestare, deoarece a fost prins la volan fără permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice. Acesta va trebui să petreacă 20 de zile în spatele gratiilor.

Românul era pasagerul unei mașini care venea din Olanda, iar în timpul controalelor de frontieră, mașina a fost oprită și verificată de către autorități, în jurul orei cinci dimineața. În timpul verificărilor, oamenii legii au descoperit că tânărul era căutat.

În luna martie 2024, acesta a fost sancționat cu o amendă de 1.600 de euro pentru cele două fapte, iar pentru că acesta nu a plătit amenda, s-a trezit cu un mandat de arestare pe numele lui. Polițiștii federali l-au dus la cea mai apropiată închisoare, unde își va petrecere următoarele 20 de zile în arest.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:14 - Construcții Erbașu: „Am semnat contractele de proiectare și execuție pentru stadioanele „Gheorghe Hagi” din Constanța și „Nicolae Dobrin” din Pitești” / Cum vor arăta cele două stadioane (FOTO)
16:09 - Mai mulți copii au fost atacați în Zurich. Trei dintre ei sunt răniți
16:00 - Gabriela Ruse a ajuns în optimi la Hong Kong. Românca a învins-o pe chinezoaica Qiang Wang
15:59 - Toni Greblă (AEP), despre parada de 1 Decembrie: Nu încurcă cu nimic desfășurarea alegerilor, pentru că nu are nimic electoral în ea
15:57 - A apărut o nouă tulpină Covid, extrem de contagioasă în Europa. Avertismentul medicilor: “Acest lucru s-a întâmplat și la variantele virale anterioare”
15:55 - Liderul Clanului Sportivilor, prins în Italia: Are două condamnări cu executare
15:40 - Nicolae Ciucă: Anunț cu bucurie vestea includerii României în programul Visa Waiver al SUA, care va permite românilor, ca din 2025, să călătorească fără vize în Statele Unite
15:40 - Ministrul Muncii a spus care motivele pentru care 170.000 de pensionari nu au primit decizia de recalculare până acum. Ce e de făcut în acest caz
15:27 - Daniel Fenechiu: Grindeanu este un specialist în a crea „cicloane”. Dacă își dorește să guverneze cu UDMR, poate guverna în vis. O posibilă coaliție de dreapta îl face să elucubreze (VIDEO)
15:26 - O pensiune din Vaslui a dat lovitura! Cum a reușit să aibă încasări record de 300.000 de euro într-o singură lună, de la clienți din SUA, Maldive sau Singapore