Un presupus medic nutriționist a păcălit zeci de români / Le vindea oale și tacâmuri care ar preveni bolile grave

Un presupus medic nutriționist a păcălit zeci de români / Le vindea oale și tacâmuri care ar preveni bolile grave
Sursa foto: Pixabay.com

Un presupus medic nutriționist a păcălit mai mulți români, în special vârstnici, după ce le-a vândut mai multe tacâmuri și oale care ar fi trebuit să prevină apariția cancerului și a altor boli grave.

Clienții medicului fals au cumpărat mai multe ustensile de bucătărie la prețuri exorbitante, pentru că au căzut în plasa acestuia, sperând că sunt benefice împotriva cancerului și a bolilor cardiovasculare.

Bărbatul a făcut toate acestea într-un mod profesionist, motiv pentru care foarte mulți români au căzut în plasa acestuia. Lucrurile pe care el le vindea aveau prețuri foarte mari, clienții fiind ademeniți prin tombole și premii în hoteluri și pensiuni luxoase.

Zeci de români, păcăliți de un presupus medic nutriționist

Clienții acestui bărbat au fost convinși că ce vinde el sunt „produse exclusiviste fabricate din același material ca navele spațiale, folosite doar în clinici medicale pretențioase sau care încă nu apăruseră pe piață”.

Fiind încântați de organizările profesioniste a evenimentului la care erau invitați, oamenii în vârstă plăteau bani mulți, chiar mii de euro, doar pentru a intra în posesia unor miraculoase cuțite, tigăi sau aparate de masaj.

Medicul fals alături de alți șapte complici ai săi manipulau victimele și le promiteau o viață lungă și mai sănătoasă, potrivit Gândul.

Indivizii aveau ca țintă femeile de peste 70 de ani, care erau contactate de un operator call center și invitate să participe la prezentări de produse organizate în locații de lux. Aceștia le ademeneau cu premii în excursii și tombole.

DIICOT Cluj, care se ocupă de ancheta acestui caz, a arătat că gruparea presupusului medic nutriționist avea o bază de date de invidiat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`