Un polițist din Sibiu a fost prins băut la volan în timpul liber. Ce măsuri au luat șefii lui

Un polițist din Sibiu a fost prins băut la volan în timpul liber. Ce măsuri au luat șefii lui
Foto: Poliția Română / Facebook

Un polițist din Sibiu care se afla în timpul liber în Constanța a fost prins băut la volan. El este cercetat, iar șefii lui au luat câteva măsuri pentru acesta.

Măsurile luate de conducere

Incidentul a avut loc în data de 17 august, în jurul orei 00.15, în județul Constanța. Bărbatul de 37 de ani, din Sibiu, cu funcția de ofițer de poliție, a fost oprit pentru un control de rutină, în timp ce acesta se afla în timpul liber. A fost testat pentru consumul de alcool, iar rezultatul a fost pozitiv și el este cercetat, informează Ziare.com.

În prezent, polițistul își desfășoară activitatea după atribuțiile menționate în fișa postului, dar nu va conduce autospecialele de poliție pentru că i s-a suspendat permisul de conducere.

„Vă informăm că, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, se pune un accent deosebit pe verificarea stării psiho – fizice a poliţiştilor, atât în timpul programului de serviciu, cât şi în timpul liber, fiind efectuate frecvent instruiri şi acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii implicării cadrelor M.A.I. în evenimente deosebite, produse pe fondul încălcării normelor rutiere, evenimente ce pot aduce prejudicii atât vieţii şi bunurilor, cât şi imaginii publice a instituţiei”, mai anunţă IPJ Sibiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`