Un polițist a murit într-un accident groaznic pe DN 6. A încercat să depășească un TIR și a sfârșit sub un alt TIR

Un polițist a murit într-un accident groaznic pe DN 6. A încercat să depășească un TIR și a sfârșit sub un alt TIR
Foto: Pixabay

Un polițist de 42 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, a murit într-un accident rutier pe DN 6, în localitatea Gura Văii, potrivit Gazetanoua.ro.

Polițistul a murit într-un accident pe DN 6

Polițistul, care era căsătorit și avea o fetiță, lucra în Serviciul de Investigații Criminale din Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți. La momentul accidentului era în timpul său liber.

Mașina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un TIR.

„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Rutier care, din cercetările efectuate, au stabilit că un bărbat de 42 de ani, din  Drobeta-Turnu Severin în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în localitatea Gura Văii, s-ar fi angajat în depășirea unui ansamblu de vehicule și ar fi intrat în coliziune cu un alt ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 53 de ani.

Din accident a rezultat decesul conducătorului autoturismului. Conducătorii celor două tiruri au fost testați cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:30 - Directorul INFP: Cutremurul de luni face parte din activitatea seismică normală a zonei Vrancea. Dacă erau replici, trebuia să se producă până acum
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)