Un polițist a fost lovit cu sticla în cap, într-o benzinărie din Sectorul 3. Agresorul a fost reținut

Un polițist a fost lovit cu sticla în cap, într-o benzinărie din Sectorul 3. Agresorul a fost reținut
Sursa Foto: Facebook / Poliția Capitalei

Un polițist din cadrul Brigăzii Rutiere a fost lovit cu sticla în cap într-o benzinărie din Sectorul 3. Agresorul este chiar cel care furase o sticlă din magazinul benzinăriei, iar când polițistul a început să îl urmărească, bărbatul l-a lovit cu sticla în cap, scrie Realitatea.

În cele din urmă, bărbatul a fost imobilizat și va fi cercetat pentru ultraj și tâlhărie calificată.

Polițist de la Brigada Rutieră, lovit cu sticla în cap

Luni, în jurul orei 03:50, un polițist al Brigăzii Rutiere se afla în magazinul unei benzinării din Sectorul 3 al Capitalei. La un moment dat, un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost surprins de polițiști în timp ce a furat o sticlă de alcool din frigider, iar apoi a ieșit din magazin fără să o achite, informează reprezentanții Brigăzii Rutiere.

„Poliţistul a ieşit din magazinul benzinăriei în vederea interceptării făptuitorului, iar în zona pompelor de carburant, pentru a-şi asigura scăparea, bărbatul a lovit poliţistul cu sticla în zona capului provocându-i vătămări corporale pentru care a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri de specialitate”, au precizat poliţiştii.

Agresorul a fost prins chiar de polițistul lovit. În ajutorul acestuia au intervenit și angajații benzinăriei, iar acum bărbatul care a furat sticla de alcool este cercetat pentru ultraj și tâlhărie calificată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`