Un politician de la AUR şi iubita lui au murit, pe loc, într-un cumplit accident. Pentru ce primărie candidase la alegerile de pe 9 iunie

Un politician de la AUR şi iubita lui au murit, pe loc, într-un cumplit accident. Pentru ce primărie candidase la alegerile de pe 9 iunie
Sorin Constantinescu. Sursa foto: Captură Video - AUR / Facebook

Accident grav în Iași! Un politician din partidul AUR, al lui George Simion, a murit.

Paul Lucian Ionașcu, un politician în vârstă de 44 de ani, și iubita lui, în vârstă de 32 de ani, se aflau pe motocicletă când au lovit un pieton care traversa neregulamentar. După impact, motorul s-a înfipt într-un cap de pod. Toate cele trei persoane au decedat pe loc. Bărbatul care conducea vehiculul pe două roți candidase din partea partidului AUR la primăria comunei Alexandru Ioan Cuza, în cadrul alegerilor din 9 iunie.

Accidentul a avut loc luni, 17 iunie, în localitatea Șcheia, județul Iași. Mai multe echipaje de salvare au intervenit la fața locului, însă niciuna dintre cele trei victime nu a putut fi salvată.

Cum s-a produs accidentul din Iași

Potrivit primelor informații transmise de Inspectoratul de Poliției Județean (IPJ) Iași, un bărbat în vârstă de 58 de ani ar fi încercat să traverseze strada fără să se asigure. În momentul în care a fost lovit, acesta ar fi purtat o discuție cu șoferul unui tractor, motiv pentru care nu ar fi auzit motocicleta.

Motorul pe care se aflau politicianul AUR, Paul Lucian Ionașcu, și iubita sa, Mihaela Bocan, a intrat în plin în pieton, după care a fost proiectat într-un cap de pod. În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească modul în care s-a petrecut tragedia.

„La data de 17 iunie a.c., poliția a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că în localitatea Scheia, a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime omenești. La fata locului polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 58 de ani, s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii printr-un loc nesemnalizat, moment în care a fost acroșat de o motocicletă, condusă de un bărbat, de 44 de ani, având ca pasager o femeie de 32 de ani, motocicleta care ulterior a intrat într-un cap de pod și a fost proiectată în afara părții carosabile. În urma evenimentului, cele trei persoane sus-menționate au decedat.”, au transmis reprezentanții IPJ Iaşi, potrivit Observator News.

Colegii din AUR au transmis mesaje de condoleanțe

După tragedia în care a fost implicat Paul Lucian Ionașcu, colegii din partidul AUR au transmis mesaje de condoleanțe pe rețelele sociale.

„Organizația Locală A.U.R Stolniceni Prăjescu transmite gândurile de compasiune și de întristare profundă la auzirea veștii triste conform căreia colegul nostru Paul Lucian Ionașcu a decedat astăzi ca urmare a unui accident de motocicletă la vârsta de doar 45 de ani. Împreună cu colegul nostru a decedat și prietena lui, Mihaela, în vârstă de 30 de ani.

Gândurile noastre se îndreptă spre familia greu încercată și sfâșiată de durere, dar și către colegii din Organizația Județeană A.U.R. Iași care au avut o colaborare frumoasă și rodnică cu Paul!

Colegul Paul candidase din partea AUR la Primăria Alexandru Ioan Cuza. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a transmis Organizația Locală A.U.R Stolniceni Prăjescu, pe pagina oficială de Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:58 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Sfaturi pentru această perioadă – Să ne facem utili celorlalți și să dăm ascultare vocii noastre interioare (VIDEO)
23:32 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Traversăm o perioadă portal. Trebuie să începem de la zero într-un domeniu în care nu am funcționat la adevăratul nostru potențial (VIDEO)
22:57 - Tudor Giurgiu vrea să realizeze un film despre Nadia Comăneci pentru 2026, la 50 de ani de la Olimpiada din Montreal: „Am vorbit cu ea şi e foarte încântată”
22:25 - Cod portocaliu de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi Ilfov. Recomandările autorităților dacă te prinde furtuna pe stradă
21:53 - Cea mai puternică furtună din ultimii 20 de ani. Oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: „Vine apa abundentă, se întâmplă toate nenorocirile”
21:16 - Cozi imense la moaștele Sfintei Parascheva, deși pelerinajul începe peste 10 zile: „Mulțumesc la Dumnezeu că îmi este fata bine! M-am întors să îi mulțumesc pentru tot!”
20:38 - Vine „un ciclon format de un curent de aer polar maritim”, arată un document intern al Poliției Române. Angajaților li se cere să scoată calculatoarele din priză
20:11 - Mamă şi fiu, cercetaţi pentru tentativă de omor după ce au bătut crunt un bărbat. Victima strângea PET-uri și a fost lovită pentru că umbla în tomberoane
19:40 - Lasconi (USR): Să nu ne lăsăm păcăliți de „cearta” dintre PSD și PNL. Ciucă și Ciolacu dansează în continuare pe muzica lui Iohannis
19:18 - Constanța: Polițist beat, implicat într-un accident. O tânără și un copil de 2 ani au ajuns la spital