Un piton de aproape 5 metri a strangulat o femeie chiar în bucătăria acesteia timp de 2 ore, până au ajuns polițiștii

Un piton de aproape 5 metri a strangulat o femeie chiar în bucătăria acesteia timp de 2 ore, până au ajuns polițiștii
sursă foto: Unsplash

O femeie de 64 de ani se pregătea să-și pregătească vasele de seară acasă la ea din afara Bangkok, când a simțit o durere ascuțită în coapsă și s-a uitat în jos și a văzut un piton uriaș care o apucase de picior, potrivit CBS.

Pitonul reticulat este cel mai mare șarpe găsit în Thailanda

„Eram pe cale să scot niște apă și când m-am așezat m-a mușcat imediat”, a declarat Arom Arunroj pentru ziarul thailandez Thairath. „Când m-am uitat am văzut șarpele înfășurându-se în jurul meu”.

Pitonul lung de aproape 5 metri s-a încolăcit în jurul trunchiului ei, strângând-o pe podeaua bucătăriei ei. „L-am apucat de cap, dar nu mi-a dat drumul”, a spus ea.

Pitonii sunt constrictori neveninoși, care își ucid prada strangulând-o încet. Rezemată de ușa bucătăriei ei, ea a strigat după ajutor, dar abia când s-a întâmplat să treacă pe lângă casa ei o vecină cu aproximativ o oră și jumătate mai târziu și i-a auzit țipetele, au fost chemate autoritățile.

Ofițerul de poliție Anusorn Wongmalee a declarat joi pentru Associated Press că, atunci când a sosit, femeia încă stătea rezemată de ușa ei, părea epuizată și palidă, cu șarpele încolăcit în continuare în jurul ei.

Poliția și ofițerii de control al animalelor au folosit o rangă pentru a lovi șarpele în cap până când acesta și-a eliberat strânsoarea și a reușit să se facă nevăzut.

Întâlnirile cu șerpi nu sunt neobișnuite în Thailanda, iar anul trecut 26 de persoane au fost ucise de mușcăturile de șarpe veninoși, potrivit statisticilor guvernamentale. Un total de 12.000 de persoane au fost tratate pentru mușcături veninoase de către șerpi și alte animale în 2023.

Pitonii mai mici se hrănesc cu mamifere mici, cum ar fi șobolanii, dar șerpii mai mari trec la pradă, cum ar fi porcii, căprioarele și chiar câinii și pisicile domestice. Atacurile asupra oamenilor nu sunt obișnuite, deși se întâmplă ocazional.

Au existat și atacuri fatale în Indonezia, unde o femeie a fost găsită în burta unui piton reticulat care a înghițit-o întreg în iunie – a cincea persoană care a fost devorată de unul dintre șerpii din țară din 2017.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”