Un nou test PCR pentru depistatea Covid-19, dezvoltat în Ungaria

Un nou test PCR pentru depistatea Covid-19, dezvoltat în Ungaria
Foto: Hepta - Abaca Press / Utrecht Robin/ABACAPRESS.COM

Ungaria a lansat un nou test PCR care poate depista infecția cu Covid-19 în doar două ore,a declarat marţi prorectorul Universităţii Semmelweis, relatează MTI.

Attila Szabo a precizatcă testul accelerează rezultatele, arătând prezenţa virusului fără a fi nevoie să extragă mai întâi ARN-ul din probă, o etapă care nu era disponibilă pentru celelalte teste, conform Agerpres.

Testele rapide sunt fiabile şi „depinde acum de producător” să mărească producţia, a mai spus acesta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
13:15 - Traficant prins în Brașov, chiar când primea din Italia jumătate de kilogram de cocaină
13:04 - Taxe mai mari pentru turiștii care vizitează monumentele din Paris. Ce turiști sunt vizați de această măsură
13:03 - Tânăr reținut după un jaf ca în filme în Constanța. A blocat o mașină în trafic și l-a tâlhărit pe șofer în plină stradă
12:39 - Alina Ceușan, prima reacție după valul de critici primite pentru „gestul negandit” dintr-o lojă de teatru: „Mi-am dat seama” (FOTO)
12:38 - România urcă în noul clasamentul FIFA. Pe ce loc se află naționala de fotbal
12:35 - La ce trebuie să aibă grijă turiștii români atunci când vor să călătorească în Turcia. Ce a pățit o familie: „Nu încurajez pe nimeni să riște așa cum am făcut eu”
12:11 - Alertă în capitala Spaniei, după ce un obiect a fost detonat în apropiere de Biroul Regional al Parchetului European
12:07 - Elena Lasconi: Îi cer premierului Marcel Ciolacu să explice public ce a făcut în legătură cu George Simion după informările din R. Moldova și Ucraina. Cu o mână ne îndatorează pe toți și cu cealaltă strânge voturi pentru Simion (VIDEO)
11:56 - Un român și-a ucis iubita, apoi a zidit-o într-un apartament din Stuttgart, în Germania
11:50 - Lucian Romașcanu: Hrebenciuc n-are niciun fel de calitate oficială în PSD / Vom maximiza votul posibil către Marcel Ciolacu pentru a maximiza votul posibil pentru PSD la parlamentare. Restul sunt speculații (VIDEO)