Un nou roman de Alex Michaelides: Furia, disponibil la BOOKZONE

Un nou roman de Alex Michaelides: Furia, disponibil la BOOKZONE
Foto: Freepik

Genialul autor de romane thriller, Alex Michaelides, ne încântă cu o nouă capodoperă: Furia. Cartea este disponibilă la precomandă, la BOOKZONE și va fi livrată începând cu data de 26 ianuarie 2024. Așa că dacă vrei să fii printre premii care citește această nouă carte, grăbește-te și comand-o cât mai repede. În continuare, îți vom prezenta pe scurt cartea, cât să nu dezvăluim misterul din jurul ei și îți vom spune și de ce este atât de popular autorul.

Alex Michaelides este un autor britanic de succes, care s-a născut în Cipru pe data de 4 septembrie 1977. A crescut în Anglia, unde locuiește și în prezent. În ceea ce privește studiile, autorul a absolvit facultatea de psihologie la Universitatea din Cambridge, iar cunoștințele le utilizează și în romanele sale. Este unul dintre maeștrii suspansului literare și își încântă cititorii cu povești excepționale, profunde din punct de vedere psihologic.

Debutul său literar a avut loc nu cu foarte mulți ani în urmă, fiind reprezentat de cartea Pacienta Tăcută. Aceasta a avut un succes enorm și a devenit bestseller la doar puțin timp de la publicare. Romanul a fost catalogat drept un labirint psihologic, având personaje extrem de complexe și răsturnări de situație pe care nici cei mai înrăiți cititori ai genului nu le-au putut anticipa.

Romanul a fost deja citit și de către cei mai populari autori ai genului thriller, care și-au spus părerile sincere despre acesta.

 

„Am citit Furia în două nopți și am savurat fiecare cuvânt seducător, fiecare ciocnire feroce, fiecare răsturnare de situație uluitoare.“ DAVID BALDACCI

 

„Thrillerul perfect. Pur și simplu, nu l-am putut lăsa din mână.“ A.J. FINN

 

„Absolut fenomenal… Am citit Furia cu răsuflarea tăiată, într-o stare de emoție intensă.“ STEPHEN FRY

Romanul Furia de Alex Michaelides prezintă povestea unei crime. Sau cel puțin așa vrea autorul să crezi tu, cititorul. Poate fi vorba despre o poveste de dragoste, însă nu este obligatoriu să fie adevărat. Lana Farrar, o vedetă de cinema retrasă din activitate, una dintre cele mai faimoase din lume. An de an își invita apropiații să petreacă Paștele pe o insulă idilică din Grecia. De aici, lucrurile ar putea fi simple: o insulă privată, o celebritate și o crimă. Parcă ai mai citit de aceste elemente, nu? Ei bine, nu este atât de simplu! A urmat un joc de-a șoarecele și pisica între prieteni. Practic, o bătălie a inteligențelor și răsturnări de situație așa cum nu te-ai fi gândit. Noaptea s-a terminat cu violență, scandal și moarte, dar povestea nu este atât de simplă! Cine narează această carte? Elliot Chase, care o să prezinte lucrurile astfel încât la un moment dat te vei întreba ce este adevărat și ce nu.

Așadar, dacă vrei să te bucuri printre primii de noua carte a lui Alex Michaelides, precomandă de la BOOKZONE romanul Furia și îl vei primi imediat ce va fi disponibil, începând cu 26 ianuarie 2024.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`