Un minor de 15 ani a ajuns în arestul Poliției pentru că și-a înjunghiat un prieten într-un mall din Capitală. În ce stare se află victima

Un minor de 15 ani a ajuns în arestul Poliției pentru că și-a înjunghiat un prieten într-un mall din Capitală. În ce stare se află victima

Un scandal monstru s-a iscat între doi adolescenți, care a început într-un mall din Capitală și s-a terminat la sediul poliției. Un adolescent de 15 ani și-a înjunghiat un prieten, pe fondul unei altercații mai vechi. Tânărul a ajuns pe patul de spital, iar agresorul pe mâna poliției.

Adolescentul a fost înjunghiat cu un briceag

Un adolescent de doar 15 ani a fost reţinut de procurorii din Bucureşti după ce l-a înjunghiat pe un băiat de aceeași vârstă cu un briceag și apoi a fugit. Gestul extrem a fost în urma unui conflict mai vechi cu adolescentul, care a ajuns la spital, potrivit realitatea.net. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a informat că, vineri, 26 iulie, procurorii au pus în mişcare acţiunea penală împotriva unui inculpat cercetat pentru tentativă de omor.

„La data de 25.07.2024, în jurul orei 20:00, inculpatul şi victima (doi băieţi în vârstă de 15 ani) s-au întâlnit într-un complex comercial din sectorul 3 Bucureşti, iar pe fondul unei situaţii conflictuale anterioare au hotărât să iasă pe terasă şi să se bată. În timp ce coborau scările spre terasă, inculpatul a scos un briceag şi a lovit victima în antebraţul stâng şi în spate, provocându-i o plagă înjunghiată hemitorace stâng cu hemopneumotorax”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Agresorul a părăsit zona

După ce l-a atacat pe băiat, agresorul a părăsit zona. Victima a fost ajutată și transprotată de un echipaj medical la spital, unde a primit îngrijiri medicale şi a rămas internat.

Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti a fost sesizat cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`