Un militar a fost arestat după ce a fost prins în flagrant în timp ce vindea substanțe psihoactive. Decizia procurorilor DIICOT

Un militar a fost arestat după ce a fost prins în flagrant în timp ce vindea substanțe psihoactive. Decizia procurorilor DIICOT
Sursa Foto: Poliția Română / Facebook

Un militar a fost arestat după ce a fost prins în timp ce vindea substanțe psihoactive. Bărbatul a fost reținut de procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Târgu Mureș și, ulterior, arestat de Tribunalul Militar Cluj-Napoca.

Militar din Târgu Mureș, arestat după ce a fost prins în flagrant în timp ce vindea substanțe psihoactive

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Târgu Mureş au dispus, luni, 15 iulie, reținerea unui militar, care a fost cercetat pentru comiterea infracţiunii de efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, potrivit Agerpres.

„Măsura a fost luată după ce, în aceeaşi zi, acesta a fost prins în flagrant în timp ce vindea cantitatea de aproximativ 500 de grame de substanţă psihoactivă (2 MMC)”, se arată într-un comunicat al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Târgu Mureș.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Militar Cluj Napoca a dispus măsura arestării preventive a inculpatului, pe o durată de 30 de zile.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş.

Doi bărbați din Bihor au fost arestați după ce unul dintre ei a fost prins în timp ce vindea canabisul procurat de coinculpat. Pentru 200 de grame de canabis, bihorenii cereau 5.000 de lei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`