Un microbuz s-a răsturnat la intrarea în Pitești, după o coliziune cu un autoturism. Mai multe persoane au avut nevoie de asistență medicală (VIDEO)

Un microbuz s-a răsturnat la intrarea în Pitești, după o coliziune cu un autoturism. Mai multe persoane au avut nevoie de asistență medicală (VIDEO)
Foto simbol: Facebook / SMURD

Un microbuz s-a răsturnat pe lateral la intrarea în municipiul Pitești, marți noapte, după o coliziune cu un autoturism, astfel că patru persoane au avut nevoie de asistență din partea echipajelor medicale, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, Ionuț Tunaru, miercuri, la Știrile B1 TV prezentate de Dan Gabor.

Un microbuz s-a răsturnat la intrarea în Pitești, marți noapte, după o coliziune cu un autoturism

mReprezentantul ISU Argeș a precizat că accidentul s-a produs „aproape de miezul nopții”.

„Aseară, aproape de miezul nopții, un accident rutier s-a produs în municipiul Pitești, la intrare în municipiu, într-un sens giratoriu. În urma impactului, un microbuz s-a răsturnat pe lateral. Forțele de intervenție care au ajuns la fața locului au constatat că au rezultat patru persoane care au avut nevoie de asistență din partea echipajelor medicale”, a spus Ionuț Tunaru.

„Ulterior, primul ajutor calificat acordat de către echipajele medicale, doar una dintre acestea a fost nevoie să fie transportată la spital. A fost vorba de un pasager din autoturism în vârstă de 20 de ani. Acesta a suferit un traumatism la membrul superior stâng”, a adăugat el.

„Din fericire, în microbuz, nu erau pasageri, a fost doar șoferul, acesta fiind monitorizat la rândul lui de către echipajele medicale și neavând nevoie de transport la spital. Am asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor la fața locului”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Argeș.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`