Un microbuz înmatriculat în România, cu peste 20 de imigranți ilegali, a făcut accident la Budapesta. Șoferul a fugit de la locul faptei

Un microbuz înmatriculat în România, cu peste 20 de imigranți ilegali, a făcut accident la Budapesta. Șoferul a fugit de la locul faptei
Sursa foto: Captură Twitter / @sirajnoorani

Un microbuz înmatriculat în România, din județul Mehedinți, a făcut accident în Budapesta, duminică, iar șoferul a fugit de la locul faptei. Oamenii legii au descoperit că în mașină se aflau mai multe de 20 de imigranți ilegali, dintre care nouă erau răniți, iar unul se afla într-o stare gravă.

Imigranții, transportați la spital

Microbuzul se deplasa pe Bulevardul Muzeului atunci când a intrat în mașina din fața sa. Șoferul a plecat de la mașină imediat după accident. O persoană cu răni grave și opt cu răni ușoare au fost transportate la spital, conform Hotnews.

23 de sirieni au fost reținuți, a transmit poliția maghiară. După accident, 12 migranți au fost găsiți în îmrejurimile locului accidentului și făceau parte dintre aceia care se aflau în microbuzul implicat în accident. Ei au părăsit locul accidentului înainte de sosirea poliției.

Șoferul riscă să fie acuzat de infracțiune de trafic de persoane, dar și de tortură, având în vedere că imigranții erau transportați într-o dubă de marfă, fără locuri pentru pasageri și fără geamuri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`