Un medic de la Spitalul ”Sf. Ioan” din București a murit din cauza COVID-19. A lăsat în urmă o fetiță de 13 ani

Un medic de la Spitalul ”Sf. Ioan” din București a murit din cauza COVID-19. A lăsat în urmă o fetiță de 13 ani
Foto: Hepta

Un medic de la Spitalul Clinic de Urgență ”Sf. Ioan” din București a murit joi dimineață. Acesta fusese testat pozitiv cu coronavirus.

Gloria Enache lucra în Secția de Pneumologie, iar, la un moment dat, a contractat virusul, notează dcnews.ro. Medicul avea 59 de ani și lucra de mulți ani în acest spital. Femeia a lăsat în urmă un copil, o fetiță de 13 ani, și pe mama sa, care are 88 de ani.

Acum o săptămână, doi medici din Câmpina, soț și soție, au murit tot din cauza COVID-19.

„Medic primar în Laboratorul de radiologie și imagistică medicală a Spitalului Municipal Câmpina, Alexandrina Ionete, care a împlinit 68 de ani cu o zi înainte de deces, a ales să nu se pensioneze și a continuat să lucreze în această perioadă dificilă punând în slujba luptei împotriva epidemiei, profesionalismul și cunoștințele sale. Exigentă și strictă în privința măsurilor de sănătate și protecție împotriva coronavirusului, din păcate, totuși ea s-a infectat cu Sars-Cov-2 și mai grav întreaga familie.

Soțul, Octavian Ionete, 70 ani, se pensionase din sistemul sanitar, fost medic radiolog și șef de secție al Laboratorului de Radiologie al Spitalului Municipal Campina a decedat pe 13 decembrie 2020, cu doar trei zile înaintea soției”, a transmis pe Facebook, la acea vreme, Federația Solidaritatea Sanitară din România.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`