Un îndrăgit artist de muzică populară a murit la doar 31 de ani. Mesajul emoționant transmis de colegi (VIDEO)

Un îndrăgit artist de muzică populară a murit la doar 31 de ani. Mesajul emoționant transmis de colegi (VIDEO)
Foto: Marian Toma / Facebook

Cântăreţul de muzică populară și ușoară Marian Toma, solist al Ansamblului profesionist „Doina Oltului”, a murit la vârsta de doar 31 de ani.

A murit Marian Toma. Cauzele decesului

Sâmbătă seară, Marian Toma a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Slatina, acuzând o stare de rău. Medicii de acolo au stabilit că a suferit un AVC cu inundare masivă a creierului, informează Gazeta Nouă.

Câteva ore mai târziu, tânărul a fost transferat la un spital din Capitală, dar medicii de aici nu au mai putut face nimic pentru el. Artistul a murit la doar 31 de ani.

Marian Toma, absolvent al Facultăţii de Muzică Bucureşti, a fost solist vocal în cadrul Ansamblului Profesionist pentru Promovarea Culturii Tradiţionale ”Doina Oltului” din 2009, iar din 2019 a activat ca solist în cadrul Centrului Judeţean de Cultură şi Artă Olt.

Mesaj emoționant după moartea lui Marian Toma

„Cu mare durere în suflete anunţăm că Marian Toma, colegul şi prietenul nostru, a trecut în nefiinţă. (…)

Marian şi-a dedicat scurta sa viaţă scenei şi publicului, Muzica a fost pasiunea lui cea mai mare şi a reuşit să-şi încânte de nenumărate ori semenii, primind aplauze la scenă deschisă. De asemenea, a insuflat dragostea pentru muzică şi multor copii ce i-au frecventat cursurile de chitară şi voce în cadrul Şcolii de Muzică ”Marian Toma”. Transmitem condoleanţe familiei şi celor apropiaţi. Astăzi, 2 aprilie 2023, lumina reflectoarelor s-a stins pentru Marian! Odihnă veşnică coleg şi prieten drag!”, au transmis colegii lui Marian Toma.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție
20:43 - Nicolae Ciucă, la lansarea programului său electoral: „În România pe care o vom construi împreună, legea va fi mai presus de orice interes. Procesele nu mai trebuie să dureze ani de zile”
20:36 - 12 maşini incendiate şi doi oameni înjungiaţi în Lisabona, după ce oamenii au ieșit să protesteze din cauza unui caz de brutalitate a poliției
20:32 - Nicolae Ciucă: “Aceasta este miza programului meu / Voi fi un președinte care muncește, aproape de oameni și comunități. Voi fi prezent în viața orașelor și comunelor, inclusiv a sectoarelor” (VIDEO)
20:23 - Indignare, după ce Joe Biden a spus că Donald Trump ar trebui închis. Președintele SUA și-a corectat apoi declarația
20:20 - Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)
20:18 - Ce gest deplasat a făcut Alina Ceușan într-o sală de teatru. Celebra influenceriță, criticată dur. Oana Pellea: „O rușine”
20:10 - O româncă a obținut zeci de mii de euro, după ce și-a păcălit iubitul italian să-și vândă casa. Ce a decis femeia să facă cu banii
19:54 - Ce a făcut Smaranda, fiica lui Codin Maticiuc, la nunta lui Theo Rose, în momentul în care s-a plictisit. Actorul s-a amuzat copios