Un francez s-a sinucis după ce un agent imobiliar care se autoproclamase chirurg i-a făcut implant de barbă și i-a distrus fața

Un francez s-a sinucis după ce un agent imobiliar care se autoproclamase chirurg i-a făcut implant de barbă și i-a distrus fața
Sursa foto: Freepik.com

Un student francez și-a luat viața după ce a apelat la serviciile unui fals chirurg pentru un implant de barbă. După operație bărbatul a aflat că „medicul” era de fapt agent imobiliar.

Implantul de barbă a costat 1.300 de euro

Mathieu Vigier Latour, în vârstă de 24 de ani, a călătorit în Turcia pentru a-și face un implant de barbă. Acesta a plătit 1.300 de euro – o cincime din prețul pe care l-ar fi plătit în Franța, dar abia după intervenția estetică, a descoperit că cel angajat nu era cadru medical, ci un agent imobiliar.

În urma intervenției, barba francezului a rămas neregulat conturată, părul creștea într-un unghi nenatural și avea un aspect de „arici”, potrivit tatălui său.

În plus, Latour, după implantul de barbă, resimțea o senzație de arsură pe față. Din cauza disconfortului, a început să sufere de insomnii, scrie DailyMail.

Tânărul a fost grav afectat de acest eveniment, dezvoltând o tulburare dismorfică, o afecțiune în care oamenii devin obsedați de defecte ale aspectului lor fizic.

Un specialist din Belgia, care a încercat să corecteze procedura estetică, a declarat că scalpul lui Latour nu sar mai fi recuperat niciodată în zona unde au fost pierdute grefele. Mathieu Latour a ajuns să-și ia viața la trei luni după ce a mers în Turcia pentru implant.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`