Un evadat a fost prins în timp ce fura dintr-o clădire de birouri din Sectorul 4

Un evadat a fost prins în timp ce fura dintr-o clădire de birouri din Sectorul 4
Foto: Pixabay.com

Un deținut care evadase în 2019 de la Penitenciarul din Arad a fost prins abia acum, după ce a dat o spargere. Bărbatul de 42 de ani a furat bani dintr-o clădire de birouri din sectorul 4 al Capitalei.

”În dimineaţa de 08.03.2021, in jurul orei 03. 30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 26 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 de către reprezentanţii unei societăţi comerciale cu privire la faptul că in urmă cu scurt timp, persoane necunoscute au pătruns in interiorul unei cladiri de birouri din Bucureşti din sectorul 4, de unde sustrag bunuri. La faţa locului au ajuns, de urgenţă, poliţiştii, care au depistat, la scurt timp, un bărbat în vârstă de 42 de ani”, a transmis, luni, Poliţia capitalei.

În urma cercetarilor s-a stabilit că bărbatul ar fi pătruns în clădire, prin escaladarea gardului împrejmuitor şi prin forţarea unei uşi de acces. Ulterior ar fi intrat în mai multe birouri de unde ar fi sustras o sumă de bani şi două terminale mobile.

”S-a stabilit faptul că bărbatul în cauză figurează ca persoană urmarită, pe numele său fiind emis un mandat de arestare europeană, precum şi un mandat de executare a pedepsei închisorii, ambele emise de catre Judecătoria Sectorului 4. De asemenea, s-a stabilit că cel in cauză a evadat, la data de 12 iulie 2019 , în timp ce desfăşura activităţi lucrative, acesta executând o pedeapsă privativă de libertate in Penitenciarul Arad in regim semideschis”, au mai precizat poliţiştii.

Cercetările sunt continuate de Secţia 26 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecatoria Sectorului 4, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:37 - Nicolae Ciucă: Ciprian Ciucu e o revelație a alegerilor locale, un model pentru ceea ce înseamnă administrația publică de calitate
16:29 - O companie aeriană vinde mămăligă cu brânză la plic. Câți bani trebuie să plătești pentru a mânca preparatul, la înălțime
16:17 - Ce a pățit Anca Țurcașiu, la una dintre probele de la Asia Express. Vedetei nu i-a venit să creadă: „Eu chiar am o problemă”
16:17 - Un profesor de engleză din Bucureșt, cercetat. Ar fi violat, corupt și agresat sexual o minoră
16:17 - Gigi Becali, scandalizat după ce Luțu i-a arătat Instagramul: „Când am văzut femei, femei, femei, i-am zis ‘Du-te, bă, de aici!’ și i-am aruncat telefonul”
16:08 - Newsweek: Cine e vicecampionul olimpic la tir ce a devenit solist de operă? Depresia l-a făcut să piardă aurul
16:06 - Barbecue uriaș organizat în ultima zi a Regelui Charles și a Reginei Camilla în Australia. A fost prima călătorie în străinătate a monarhului britanic de lungă durată după diagnosticarea cu cancer
15:57 - SUA ar fi împiedicat un atac armat în Ungaria. Șase tineri reținuți în fața unui bar din Budapesta
15:44 - Marian Rasaliu: Exclus ca PSD să aibă o relație preelectorală cu AUR-ul lui George Simion. Am convingerea că, arătând așa sondajele, Marcel Ciolacu va câștiga inclusiv turul 2 (VIDEO)
15:39 - Zece tone de deșeuri urmau să fie arse ilegal într-o comună din Dâmbovița. Autoritățile au aplicat operațiunea Jupiter