Un elev din Botoșani a ajuns la spital după ce a fost bătut de un profesor. „I-au căzut ochelarii”

Un elev din Botoșani a ajuns la spital după ce a fost bătut de un profesor. „I-au căzut ochelarii”
Sursa foto: Pixabay

Un elev de 12 ani a ajuns la spital după ce profesorul de sport l-a bătut. Dascălul s-ar fi enervat pe copil după ce a greșit la un meci de handbal, apoi l-a lovit.

Pentru greșeala lui a primit o palmă

Totul s-a petrecut la școala Gimnazială nr.1 din Botoșani, unde elevii jucau handbal în sala de sport. Băiatul de 12 ani se pregătea să dea o pasă, doar că a aruncat greșit. În acel moment, profesorul, care îi este și diriginte, și-a ieșit din fire, conform observatornews.

„La un moment dat, a fost lovit de domnul de educaţie fizică, pe obrazul stâng. O lovitură mai puternică. Moment în care băiatului i-au căzut ochelarii pe jos. S-a aplecat să ia ochelarii, iar atunci când s-a ridicat profesorul de sport i-a mai aplicat o palmă grea la cap”, povesteşte tatăl copilului.

Copilul a acuzat dureri de cap

Profesorul l-a lovit atât de tare încât băiatul a acuzat dureri de cap, iar părinții l-au dus la spital. Medicii au constatat că el a suferit un traumatism cranio-cerebral minor.

Dar, nu ar fi prima dată în care profesorul îl bate pe copil pentru că a făcut o mică greșeală.

„Chiar din prima zi a clasei a şasea domnul diriginte i-a mai aplicat o carte peste cap din simplul fapt că n-a ştiut să aranjeze cărţile, cum i-a spus domnul diriginte”, povesteşte mama copilului.

Părinții copilului au depus o plângere la poliție pentru profesorul de sport, iar oamenii legii au început verificăruie pentru a afla circumstanțele în care s-au produs incidentul. Între timp, și conducerea școlii a deschis o anchetă internă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`