Un elev de 13 ani și-a înjunghiat colegul de bancă. Ce l-a înfuriat pe băiatul premiant

Un elev de 13 ani și-a înjunghiat colegul de bancă. Ce l-a înfuriat pe băiatul premiant
Sursa Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Un elev premiant și-a înjunghiat de colegul de bancă. Tentativa de omor a avut loc la o școală din Drăgășani, Vâlcea, într-un acces de furie legat de un proiect școlar.

Cei doi elevi implicați în incident erau premianții clasei și colaborau la un proiect școlar. Cu toate acestea, o confruntare violentă a izbucnit după ce unul dintre ei a fost nemulțumit de calitatea muncii colegului său.

Atacat cu un cuțit în sala de clasă

Elevul de 13 ani și-a pus planul în aplicare atacându-și colegul cu un cuțit în sala de clasă, iar doar intervenția rapidă a celorlalți colegi a evitat o tragedie.

După incident, autoritățile școlare și poliția au intervenit pentru a gestiona situația. Agresorul spune că regretă profund fapta de care colegii si profesorii sunt oripilați.

Inspectorii școlari în alertă

Violenta nu se limitează la școală, ci se extinde și pe mediul online, cu exemple de lupte violente postate pe rețelele de socializare. În ultima vremea, mai multe incidentele violente au atras atenția inspectorilor școlari, care acum, împreună cu specialiștii încearcă să identifice și să gestioneze cazurile respective.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`