Un cuplu de călători în timp uimesc cu imagini din 2027, dovedind că sunt „singurii supraviețuitori” rămași (VIDEO)

Un cuplu de călători în timp uimesc cu imagini din 2027, dovedind că sunt „singurii supraviețuitori rămași (VIDEO)
Foto: Pixabey

Javier și Maria, doi utilizatori de pe TikTok au dezvăluit că, peste patru ani, vor fi singurii supraviețuitori și vor fi nevoiți să se susțină reciproc.

Valencia, ultimul adăpost al supraviețuitorilor

Cei doi care formează cuplul misterios se presupune că trăiesc în anul 2027 și nu și-au arătat niciodată chipurile. Din păcate, conform informațiilor postate de ei, situația pare extrem de gravă. Acești indivizi pretind că sunt ultimii supraviețuitori de pe Pământ și susțin că videoclipurile lor reprezintă dovada acestui fapt.

Fanii au identificat un oraș-fantomă în care și-ar dori să trăiască. Acest oraș este Valencia, situat în Spania, care în trecut era o zonă extrem de aglomerată și locuită de mulți oameni, dar acum se află într-o stare de abandonare, scrie Protv.

@unicosobreviviente Respuesta a @gokuultrainstinto121 #PerdidoEnElTiempo ♬ sonido original – Único Sobreviviente

Javier explorează Spania din viitor

Javier explică cum a ajuns în anul 2027: „M-am trezit într-un spital din Valencia. Nu știam cum mă cheamă sau unde stau. Am ieșit afară și nu era nimeni. Totul arăta ca în 2021, dar electronicele arătau 2027.”

Din acel moment, el a relatat că a călătorit în mai multe orașe din Spania, precum Barcelona, Madrid sau Sevilla, și în niciuna dintre acestea nu a găsit vreun semn de viață.

@unicosobreviviente Respuesta a @David13 #unicosobreviviente ♬ Paris – Else

Urmăriți B1TV.ro și pe
`