Un cuplu cu un bebeluș în cărucior, la un pas de a fi striviți de mașină. Autovehiculul a plojat pe trotuar (VIDEO)

Un cuplu cu un bebeluș în cărucior, la un pas de a fi striviți de mașină. Autovehiculul a plojat pe trotuar (VIDEO)
Sursa foto: Facebook captura video/ Munikipiul Galaț

Scene șocante s-au produs în Galați. Un cuplu care se plimba pe trotuar cu un bebeluș în cărucior au trecut prin clipe de groază după ce au fost la doar un pas de a fi striviți de o mașină care a plonjat pe trotuar. Gestul tatălui a salvat întrega familie.

Imaginile șocante

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă și se vede cum mașina se deplasa cu viteză, lovește o altă mașina și intră cu roata pe bordura care separa pista de bicicliști, apoi este proiectată pe trotuar, lângă o brutărie. Pe trotuar se deplasa un cuplu cu un bebeluș în cărucior, dar tatăl a reușit să tragă căruciorul la timp, conform Adevărul.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că un șoferude 24 de ani a vrut să treacă de pe banda 2 pe banda 1, unde se afla un autoturism pe care l-a lovit, fiind condus de un șofer de 18 ani.

Șoferul de 24 de ani a fost amendat

A doua mașină a fost proiectată pe trotuar, unde a lovit un stâlp de iluminat. Șoferii au permise de conducere valabile, au fost testați pentru consumul de droguri și alcool, iar rezultatele au fost negative.

Șoferul de 24 de ani a fost sancționat cu o amendă de 650 de lei pentru neasigurarea la schimbarea direcției de deplasare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`