Un copil în vârstă de 7 ani a murit și 5 adulți au fost grav răniți după ce o căruță a fost spulberată de o mașină

Un copil în vârstă de 7 ani a murit și 5 adulți au fost grav răniți după ce o căruță a fost spulberată de o mașină
Foto: ISU Bihor

Un copil de 7 ani a decedat și 5 adulți au fost răniți, când o mașină s-a ciocnit de o căruță pe o șosea din localitatea Hidișelu de Sus.

Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor informează că accidentul s-a produs în Hidișelu de Sus, la ieșirea înspre localitatea Tășad, iar în acesta au fost implicate un autoturism, în care se aflau două persoane adulte, și o căruță în care se aflau trei adulți și un copil.

Moartea tragică a copilului de 7 ani

Pompierii și echipajele medicale au evaluat și îngrijit cele 6 persoane cât de repede au putut, dar copilul era în stop-cardiac și deși paramedicii au încercat să îl resusciteze o perioadă bună de timp, nu au reușit să îl salveze, potrivit observatornews.ro.

„Pentru salvarea victimelor, la locul accidentului au fost mobilizate operativ echipajul de pompieri militari din cadrul Detaşamentului 2 Oradea, cu o autospecială de primă intervenţie, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, autospeciala SMURD cu medic de urgenţă şi un echipaj al SAJ. Echipajele medicale şi cele de pompieri militari paramedici au procedat la evaluarea victimelor şi acordarea îngrijirilor necesare celor şase persoane, în cazul copilului, aflat în stop cardio-respirator, efectuându-se manevre de resuscitare”a fost declarația făcută de purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roşca.

Conform Infotrafic, la ora actuală, traficul rutier a fost oprit în ambele direcții. Poliţiştii rutieri o să cerceteze circumstanțele accidentului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`