Un copil de nici 2 ani a căzut de etajul 4, dar a supraviețuit. Incidentul a avut loc la Petroșani

Un copil de nici 2 ani a căzut de etajul 4, dar a supraviețuit. Incidentul a avut loc la Petroșani

Un copil în vârstă de doar un an și trei luni a căzut joi de la etajul 4 al unei clădiri din Petroșani, județul Hunedoara, însă o copertină i-a atenuat căderea, așa că bebelușul a supraviețuit în mod miraculos, transmite Gandul.ro.

Un copil de nici 2 ani a supraviețuit după ce a căzut de la etajul 4

Micuțul era în stare gravă când au sosit echipele de intervenție, dar prezenta semne vitale și a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul din Petroșani, iar medicii de la Unitate de Primiri Urgențe au reușit să îl stabilizeze.

Copilul a fost preluat ulterior de un elicopter SMURD, care l-a transferat la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara, urmând să fie supus mai multor investigații. Medicii vor să vadă dacă impactul cu solul i-a provocat cumva leziuni la nivelul creierului.

Părinții copilului erau și ei în locuință la momentul incidentului și totul s-ar fi petrecut într-un moment de neatenție, când copilul s-a urcat pe o mașinuță electrică de dimensiuni mai mari care se afla în fața unei ferestre deschise.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările și au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:21 - Tudose s-a întâlnit cu Hrebenciuc la un restaurant de lângă sediul PSD / Becali declarase că Hrebenciuc l-a rugat să-l ajute pe Simion să ajungă în finala prezidențială (VIDEO)
17:58 - Bărbat arestat după ce și-a bătut și și-a umilit soția și copiii. Pe fiica sa vitregă ar fi agresat-o chiar și sexual
17:49 - Alexandru Kocsis (FD): A înțeles cineva ceva din matematica lui Ciolacu? / Sincer, n-am crezut asta cu Hrebenciuc până am văzut bâlbâielile lui Ciolacu și starea asta de nervozitate (VIDEO)
17:49 - 64% dintre angajații Boeing aflați în grevă resping oferta de creștere a salariului cu 35%. Compania pierde 100 de milioane pe zi, din cauza grevei
17:47 - Primele imagini cu CRBL, după intervenția estetică pe care și-a făcut-o. Cum arată acum artistul: „Sper ca recuperarea să fie ușoară” (FOTO)
17:44 - Guvernul Italiei, criticat după ce i-a glorificat pe soldații dictatorului fascist Benito Mussolini
17:32 - Bogdan Matei (PSD): Dacă mă uit la structura lui, îmi doresc ca Simion să nu fie pus în discuții pentru turul 2 sau, Doamne ferește, să câștige un astfel de personaj alegerile prezidențiale în România (VIDEO)
17:18 - Un adolescent s-a sinucis după ce s-a îndrăgostit de un chatbot AI inspirat din Game of Thrones, spune mama lui. Își dădeau mesaje de dragoste și cu conținut sexual
17:11 - Tânăr de 26 de ani, ucis în parcarea unui mall din Constanța. Trei suspecți au fost prinși
17:09 - Turcia a lansat atacuri aeriene în Siria și Irak după atacul de la sediul companiei naționale aerospațiale turce de lângă Ankara