Un copil a fost accidentat de o mașină pe o trecere de pietoni din județul Neamț. Minorul a fost resuscitat la fața locului

Un copil a fost accidentat de o mașină pe o trecere de pietoni din județul Neamț. Minorul a fost resuscitat la fața locului
Foto simbol: Pixabay

Un minor în vârstă de 10 ani a fost accidentat duminică seară pe o trecere de pietoni de pe DN 2, în localitatea Traian din județul Neamț, și a intrat în stop cardio-respirator, astfel că medicii l-au resuscitat la fața locului. „După o procedură îndelungată de resuscitare, inima copilului bate din nou”, a menționat Inspectoratul de Poliție Județean Neamț, potrivit Agerpres.

Neamț: Un copil a fost accidentat de o mașină pe o trecere de pietoni

Minorul era alături de mama sa, însă ea nu a fost rănită în accident, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Ramona Ciofu. Cum copilul a intrat în stop cardio-respirator, medicii au efectuat manevre de resuscitare la fața locului.

„Din primele cercetări a reieşit că un conducător auto de 28 de ani, din Tămăşeni, ar fi surprins şi accidentat un pieton, de 10 de ani, care s-ar fi aflat angajat în traversarea străzii, pe marcaj pietonal. În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a pietonului. (…) După o procedură îndelungată de resuscitare, inima copilului bate din nou”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Minorul a fost preluat de către un echipaj SMURD și transportat la Iași.

Șoferul în vârstă de 28 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`