Revin NINSORILE. Un CICLON va lovi România JOI

Revin NINSORILE. Un CICLON va lovi România JOI

Vremea a fost extrem de blândă până acum, dar meteorologii anunță că un ciclon va lovi România spre finalul săptămânii.

Potrivit ANM, de joi vremea se schimbă radical, ploile și ninsorile revenind în aproape toată țara.

Astfel, dacă până miercuri inclusiv ne vom bucura de temperaturi de până la 20 de grade, joi, temperaturile scad şi apar precipitaţiile.

Valorile termice vor scădea brusc în toată ţara, mai accentuat în vest, centru şi nord. Cerul va fi mai mult noros şi pe arii extinse se vor semnala precipitaţii.

La munte vor predomina ninsorile, iar în zonele joase de relief la început va ploua, dar mai ales spre seară şi noaptea, vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare în Maramureş, Transilvania şi Moldova, mixte în Banat şi Crişana, predominant ploaie în Oltenia şi Muntenia şi numai ploi în Dobrogea, potrivit Adevarul. Cantităţile de apă vor fi mai însemnate, cu precădere în zona montană. Vântul va sufla moderat, cu intensificări la munte, cu viteze mai mari pe creste, dar local şi în celelalte regiuni, cu precădere în cele centrale, sudice şi estice. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 5 şi 15 grade, iar cele minime între -5 şi 4 grade.

Şi la Bucureşti se răceşte, dar dar vremea va fi totuşi mai caldă decât în mod obişnuit. Cerul va avea înnorări şi trecător va ploua slab, cu precădere în cursul zilei. Vântul va avea temporar intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 0…1 grad.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`