Un cântăreț a murit pe scenă, în timpul unui concert. Ce i-a adus sfârșitul

Un cântăreț a murit pe scenă, în timpul unui concert. Ce i-a adus sfârșitul
Sursă foto: X.com (Twitter)

Un incident tragic a avut loc la un concert din Salinopolis,Brazilia. Un cântăreț de 35 de ani a murit în timpul unui concert pe care îl susținea, după ce a fost electrocutat cu un cablu.

Cum s-a petrecut tragicul eveniment

Potrivit primelor informații ale autorităților, Ayres Sasaki, în vârstă de 35 de ani, s-ar fi electrocutat cu cablul după ce și-a îmbrățișat un fan ud din mulțime. Publicația de știri Diario do Para arată însă că artistul în vârstă de 35 de ani cânta la chitară în momentul în care a fost electrocutat, potrivit cancan.ro. 

Reprezentanții hotelului Solar din Salinopolis, unde a avut loc concertul, au declarat că  „regretă profund pierderea dragului Ayres Sasaki”. Aceștia au afirmat că au sprijinit familia artistului după tragedie și s-au ocupat de toate detaliile necesare pentru înmormântare.

Ayres Sasaki era arhitect, însă visul lui era de a fi cântăreț

Artistul a avut înainte o carieră în arhitectură și luase recent decizia să își urmeze visul, acela de a deveni cântăreț. Vestea morții lui a fost un șoc pentru familie și apropiați, deoarece nimeni nu s-a gândit că marele lui vis i-ar putea aduce sfârșitul.

„Încă greu de crezut și de asimilat!!! Atât de mulți ani de prietenie și o mulțime de istorie de spus… Întotdeauna o persoană minunată și iubită de toți! Mă bucur să fac parte din călătoria ta… a urmat sfatul de a merge în lumea muzicii și a fost foarte fericit cu ea. I-am făcut primele fotografii profesionale de lucru și astfel a mers minunat de bine cu spectacolele sale! Atât de multe momente prostești am petrecut și vom continua cu amintirile frumoase. Planurile divine nu le explică nimeni, dar sunt sigur că ți-ai dori să rămâi în amintire prin vocea, bucuria și prietenia ta! Dumnezeu să te primească cu brațele deschise, fratele meu. Odihnește-te în pace! ”, a fost mesajul transmis de regizorul Raphel Macedo, care a fost marcat de moartea cântărețului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`