Un TIR plin cu autoturisme a luat foc pe E574. Traficul este blocat spre Pitești

Un TIR plin cu autoturisme a luat foc pe E574. Traficul este blocat spre Pitești
foto: captura video

Un eveniment rutier s-a produs joi-dimineață, 10 octombrie 2022, pe Drumul Expres Craiova-Pitești. Un TIR a luat foc, traficul în direcția Craiova-Pitești fiind deviat prin orașul Balș, mai exact pe breteaua de legătură a drumului european E 574 cu drumul expres.

TIR-ul era încărcat cu opt autoturisme, pagubele fiind importante: au ars cabina și câteva autoturisme. Conform primelor date, nu sunt victime.

 „Incendiul este lichidat. Au ars capul tractor al autoplatformei și au fost afectate de incendiu patru autoturisme. Se lucrează pentru îndepărtarea efectelor negative”, a transmis presei purtătorul de cuvânt al ISU, Alin Băsășteanu de la Inspectoratul pentru

În aceste momente, traficul rutier către Drumul Expres 12 (DEx12) este blocat total pe sensul de mers Craiova – Slatina, din cauza unui eveniment rutier.

Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului.

Traficul rutier de pe Drumul Expres (DEx12), pe sensul de mers Craiova- Slatina va fi deviat prin prin orașul Balș, pe Drumul Național 65 – European 574”, transmite Poliția Olt.

La locul incendiului au acționat pompierii din Slatina și Balș cu două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și o autospecială de primă intervenție.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`