Un bolovan căzut de pe versant a lovit o mașină, pe Valea Oltului, după ce s-a reluat traficul. CNAIR a anunțat că închide o bandă

Un bolovan căzut de pe versant a lovit o mașină, pe Valea Oltului, după ce s-a reluat traficul. CNAIR a anunțat că închide o bandă
Sursa Foto: Captură Video - Horațiu Cosma / Facebook

O bandă de circulație pe Valea Oltului, între Lazaret și Turnu Spart, se va închide, a anunțat CNAIR, după ce duminică seara un bolovan a lovit o mașină, fiind necesară intervenția unei autospeciale pentru a o lua din zonă, informează G4Media.

O bandă va fi închisă pe DN 7, sectorul Lazaret – Turnu Spart

”Din cauza pericolului cauzat de căderea masivă a pietrelor de pe versant, antreprenorul a luat decizia de închidere a unei benzi de circulație pe DN 7, sectorul Lazaret – Turnu Spart.

Circulația se va desfășura pe câte o bandă, sensurile de mers fiind separate cu stâlpi reflectorizanți”, a precizar CNAIR într-o postare pe pagina de Facebook.

Un bolovan care s-a rostogolit de pe munte a căzut peste un autoturism

Un autoturism a fost lovit de un bolovan care s-a rostogolit de pe munte, duminică seara, după reluarea traficului pe Valea Oltului.

Informația a fost confirmată de Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov.

”A fost un incident cu o piatră căzută în fața unei mașini, dar au fost avarii minore la radiator. Constructorul a suportat toate cheltuielile de tractare și de reparație a mașinii. Țin să precizez că astfel de incidente au existat și înainte de începerea acestor lucrări. Versantul de acolo este extrem de instabil”, a declarat pentru Turnul Sfatului purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov, Robert Elekes, citat de Turnul Sfatului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`