Un bebeluș de cinci luni a murit sufocat într-o casă din Dolj. Cum a fost găsit

Un bebeluș de cinci luni a murit sufocat într-o casă din Dolj. Cum a fost găsit
Sursa foto: Shutterstock

Un bebeluș de doar cinci luni a fost găsit decedat în casa sa din Dolj. Acesta a fost găsit sufocat între saltea și scândura patului, după ce părinții au pus scândurile ca să nu pice din pat.

Cazul șocant din Dolj a ajuns în atenția autorităților

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Bucovâț, județul Dolj, au fost sesizați joi dimineață de o femeie în vârstă de 44 de ani, din comuna Terpezița, că a găsit decedat bebelușul de cinci luni al vecinilor, potrivit observatornews.ro. 

„La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii care au constatat că cele sesizate se confirmă, mama minorului găsindu-l pe cel mic pe marginea patului din camera de locuit, fiind căzut între saltea și scândura superioară de la pat. La fața locului a fost prezent și un echipaj SAJ, din nefericire, copilul fiind decedat”, transmite Poliția Dolj.

Polițiștii au întocmit dosar penal

Autoritățile au întocmit în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. De asemenea, cercetările sunt derulate în continuare pentru a stabili cu exactitate împrejurările prin care s-a produs evenimentul.

Accidentul s-a produs după ce familia copilului a pus scândurile în jurul patului pentru a nu exista riscul ca acesta să cadă. Totuși, joi dimineață, acesta a picat între scândură și saltea și s-a sufocat, aceasta fiind cauza decesului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`