Un bărbat și-a spălat calul la o spălătorie auto din Târgu Jiu, spre amuzamentul trecătorilor

Un bărbat și-a spălat calul la o spălătorie auto din Târgu Jiu, spre amuzamentul trecătorilor
Image by Louise Fjord Jensen from Pixabay

Un bărbat și-a spălat calul la o spălătorie pentru mașini din Târgu Jiu, arată imaginile transmise de Observator.

Și-a spălat calul la o spălătorie auto

Suntem deja în septembrie, însă temperaturile sunt mari în multe zone ale țării, iar unii oameni recurg la gesturi inedite pentru a se răcori pe ei sau pentru a-și răcori animalele.

Așa s-a întâmplat și la Târgu Jiu, acolo unde un bărbat și-a dus animalul la o spălătorie auto pentru a-l răcori cu un duș rece. Astfel, calul a avut parte de pre-spălare, spălare cu spumă și limpezire, spre amuzamentul trecătorilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”
20:31 - Ce măsuri a luat Guvernul până acum în sprijinul comunităților afectate de inundații. Explicațiile lui Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării (VIDEO)
20:19 - A început „mica recalculare”. Marius Budăi a anunțat ce adeverinţe se iau în calcul. Ce detaliu important mai trebuie să știe pensionarii
20:07 - De unde a luat naștere expresia „ai carte, ai parte”? Foarte puțini români o folosesc în mod corect
19:57 - Seidler (USR): Fiecare candidat la prezidențiale vine în fața românilor cu ce a realizat. Lasconi – fondurile europene atrase, Ciucă și Ciolacu – inflație și deficit record (VIDEO)