Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal

Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
Sursă foto: Pixabay

Un bărbat a fost găsit fără suflare în propria bucătărie. Autoritățile au crezut inițial că a fost victima unui jaf, dar și-au dat seama că nu era vorba despre asta pentru că bărbatului nu îi lipsea niciun obiect de valoare.

Cum s-a autoînjunghiat accidental bărbatul

Bărbatul în vârstă de 57 de ani s-a înjunghiat accidental în timp ce încerca să taie doi burgeri congelați care se lipiseră unul de altul. Cuțitul i-a alunecat și s-a înfipt în stomac, fapt care i-a provocat o sângerare masivă, conform Știrile ProTv. 

Barry Griffiths din Powys, Țara Galilor, a fost găsit de autorități câteva zile mai târziu. Polițiștii au fost derutați de urma de sânge din jurul bucătăriei și dormitorului său, însă au găsit burgerii congelați care se aflau pe blatul de bucătărie. În apropiere s-a găsit un prosop de bucătărie și cuțitul, iar sertarul inferior al congelatorului fusese lăsat deschis.

Ce au stabilit anchetatorii

Conform autorităților, bărbatul locuia singur și era un om „foarte retras”. Polițiștii au ajuns la locuința sa după ce mai multe persoane s-au îngrijorat că nu l-au văzut de mai bine de o săptămână.

Atunci, autoritățile l-au descoperit mort pe pat, cu sânge pe hol, în baie și bucătărie. Portofelul, calculatorul și telefonul nu lipseau, astfel că nu existau semne că acesta ar fi fost victima unui jaf.

Medicul legist Patricia Morgan a concluzionat că Barry, care avea mobilitate parțială a unui braț în urma unui accident vascular cerebral, a murit cel mai probabil în urma unui accident în timp ce pregătea alimente congelate pentru gătit.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`