Un bărbat s-a electrocutat la pescuit și a murit, în județul Vâlcea

Un bărbat s-a electrocutat la pescuit și a murit, în județul Vâlcea

Un bărbat de 55 de ani s-a electrocutat în timp ce se afla la pescuit, sâmbătă, la balta Proieni din Brezoi, și a murit, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea, potrivit Agerpres.

Vâlcea: Un bărbat s-a electrocutat la pescuit și a murit

„Paramedicii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi astăzi, în jurul orei 9,00, pentru salvarea unui bărbat de 55 de ani care s-a electrocutat, în timp ce se afla la pescuit. Incidentul s-a petrecut pe marginea bălţii Proieni din localitatea Brezoi, persoana electrocutată aruncând cu lanseta în zona firelor de înaltă tensiune care tranzitează zona”, spun reprezentanții IPJ Vâlcea.

Intervenția la fața locului a fost realizată de un echipaj SMURD și unul de la Ambulanță, însă manevrele de resuscitare nu au avut efectul scontat.

„La sosirea acestora la locul intervenţiei, bărbatul a fost găsit in stop cardiac. A fost resuscitat timp de câteva zeci de minute, conform protocolului, dar manevrele efectuate nu au avut niciun rezultat, decesul fiind declarat de către medicul SAJ”, au mai precizat reprezentanții ISU Vâlcea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`