UPDATE // Bărbatul care și-a ucis soacra și și-a lăsat soția în stare critică era un fost polițist. După ce le-a înjunghiat, acesta s-a sinucis

UPDATE // Bărbatul care și-a ucis soacra și și-a lăsat soția în stare critică era un fost polițist. După ce le-a înjunghiat, acesta s-a sinucis
foto: Pixabay

UPDATE, 20 iunie, ora 22: Bărbatul care și-a înjunghiat soția și soacra, ucigând-o pe bătrână și lăsând-o în stare critică pe femeia de 49 de ani, este un fost polițist, aflat în rezervă.

Atacatorul, care s-a sinucis după ce le-a înjunghiat pe cele două femei, era în proces de divorț cu soția sa și fusese dat afară din casă din cauză că și-a lovit soacra. De câteva zile, bărbatul dormea în mașină, în fața casei, iar vecinii susțin că neînțelegerile porniseră de la faptul că acesta avea multe datorii bancare, transmite TVR.

Știrea inițială:Un bărbat a intrat într-o casă unde locuiau fosta soție și mama ei, în Grădiștea, județul Ilfov, și le-a înjunghiat pe amândouă, iar apoi s-a sinucis.

Ilfov: Un bărbat le-a înjunghiatpe fosta soție și pe mama ei, iar apoi s-a sinucis

Surse din poliție susțin că bătrâna ar fi fost găsită moartă, iar medicii fac eforturi pentru a o stabiliza pe femeia în vârstă de 49 de ani, care este în stare critică, transmite G4Media.ro.

La fața locului a fost trimis chiar și un elicopter.

Conform datelor furnizate de oamenii legii, bărbatul avea 56 de ani și era divorțat de femeia pe care a înjunghiat-o, însă pe numele său nu figura niciun ordin de protecție.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`