Un bărbat infectat cu coronavirus a fugit din spital. Polițiștii l-au găsit la barul din comuna în care locuiește

Un bărbat infectat cu coronavirus a fugit din spital. Polițiștii l-au găsit la barul din comuna în care locuiește
Foto: Pixabay

Ofițerii de poliție din orașul Oțelu Roșu au identificat sâmbătă, la o unitate de alimentație publică din oraș, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Marga, care figura confirmat pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, informează Poliția Caraș Severin.

Un bărbat cu coronavirus s-a dus direct la bar, după ce a fugit din spital

Bărbatul depistat pozitiv cu virusul Covid-19 nu era singur la bar. El era însoțit de alte patru persoane, precum și de barmanul de serviciu.

Individul contagiat cu coronaviruspărăsise unitatea medicală în cadrul căreiafusese internat, fără a avea acordul cadrelor medicale.

Prin urmare, el a fost preluat de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) și transportat la unitatea medicală unde fusese internat, noteazăMediafax.

Polițiștii au întocmit în acest caz dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor și au informat Direcția de Sănătate Publică (DSP) Caraș-Severin, pentru dispunerea de măsuri conform competențelor.

23 de amenzi pentru participanții la un eveniment privat în Caraș Severin

Autoritățile locale din municipiul Caransebeș s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea unui eveniment privat la locuința unui bărbat din comuna Teregova, unde au fost identificate 23 de persoane, față de care s-a luat măsura sancționării contravenționale.

Organizatorul evenimentului a fost sancționat cu amendă de 3.000 de lei, în total fiind aplicate 23 sancţiuni contravenţionale în valoare de 11.000 de lei, se arată într-un comunicat transmis de Poliția Caraș Severin.

Evenimentul privat a fost întrerupt, iar participanții au fost nevoiți să părăseascălocația.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în intervalul orar 21.00-00.00, la unități de alimentație publică de pe raza municipiului Caransebeș, au fost identificate alte 18 persoane care nu respectau rmăsurile de restricție impuse de autorități în vederea limitării răspândirii noului coronavirus. Aceastea au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 5.000 de lei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`