Un bărbat din Timișoara este cercetat pentru contrabandă / Ce au găsit autoritățile în locuința sa

Un bărbat din Timișoara este cercetat pentru contrabandă / Ce au găsit autoritățile în locuința sa
Sursa foto: politiaromana.ro

Polițiștii de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au găsit marți, 29 august, în locuința unui bărbat din Timișoara, 24 de arme și muniție. Bărbatul este cercetat pentru contrabandă calificată.

Potrivit autorităților, bărbatul deținea acasă un arsenal compus din 9 arme letale lungi de vânătoare, 12 arme scurte letale, 3 arme scurte neletale și mii de cartușe legale sau neletale.

Bărbat din Timișoara, cercetat pentru contrabandă, după ce autoritățile au găsit un adevărat arsenal în casa lui

„Poliţiştii au descoperit şi ridicat, în vederea confiscării şi continuării cercetărilor, 9 arme letale lungi de vânătoare, 12 arme scurte letale, dintre care 9 pistoale letale, două pistoale letale tip revolver şi un pistol letal cu calibrul de 6,35, precum şi 3 arme scurte neletale, două dintre aceste pistoale neletale fiind cu aer comprimat cu calibrul de 4,5 mm şi un pistol neletal cu calibrul de 6 mm”, au transmis reprezentanții IPJ Timiş.

Autoritățile au mai descoperit și două componente esențiale pentru arme letale (o țeavă, și o cutie de mecanisme), un amortizor de sunet, 1.377 de bucăţi de cartuşe letale calibrul 22 LR, 13 bucăţi de cartuşe letale de vânătoare cu alice, cu calibrul de 12, precum şi un cartuş letal de vânătoare cu calibru de 20.

„Totodată, în urma percheziţiei domiciliare,  au fost descoperite şi ridicate 3 bucăţi de cartuşe letale cu calibrul de 6,35 mm, 1.500 de bucăţi de cartuşe neletale cu calibrul de 6 mm, 800 de bucăţi de cartuşe neletale cu calibrul 4 mm, 600 de bucăţi cu capse de iniţiere pentru proiectile cu calibru de 4 mm, 500 de bucăţi de cartuşe neletale cu calibrul 22, 2.000 de bucăţi de alice cu calibru 4,5 mm şi 1.500 de grame de pulbere neagră pentru muniţie”, au mai comunicat reprezentanții IPJ Timiș, conform libertatea.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`