Un bărbat din Israel, care se afla în România, de negăsit. Locul în care a fost văzut ultima oară

Un bărbat din Israel, care se afla în România, de negăsit. Locul în care a fost văzut ultima oară
Sursa foto: Facebook / Poliția Română

Un cetățean israelian, în vârstă de 37 de ani, care a tranzitat România pentru a lua parte la pelerinajul din Ucraina, unde a fost sărbătorit anul nou evreiesc, este căutat de Poliția Română.

A fugit din spital

Bărbatul a ajuns în Suceava la finalul săptămânii trecute cu o cursă charter. Apoi, cu un grup numeros de evrei, a trecut granița spre Ucraina.

Când a revenit la noi, în urmă cu trei zile, a mers la Spitalul Județean din Suceava pentru că s-ar fi simțit rău. Însă, după miezul nopții, a fugit fără acordul medicilor, scrie Știrileprotv.

Semnalmentele bărbatului

Bărbatul are 1,75 metri înălțime, constituție atletică, iar în momentul dispariției purta îmbrăcăminte neagră.

Cei care îl văd sau au informații despre el sunt rugați să alerteze autoritățile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
10:59 - Nelu Tătaru a fost demis din funcția de președinte PNL Vaslui și va fi scos de pe lista pentru alegerile parlamentare. Nicolae Ciucă: „Nu are cum să mai rămână candidat”
10:56 - Cine este primul român care a reușit la 61 de ani să escaladeze toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri de pe Pământ
10:50 - Vicepreședintele Parlamentului European, Victor Negrescu despre integrarea Schengen terestru pentru România: „Să nu apară o catastrofă. Ar fi o problemă pentru România dacă, eventual, ar exista o ruptură guvernamentală”
10:48 - Când primesc vârstnicii pensia în octombrie. Pensionarii care primesc 100 de lei în plus
10:35 - Eurodeputații au cântat în cor imnul anti-fascist „Bella ciao!” după discursul lui Viktor Orban (VIDEO)
10:26 - Tănase Stamule (PNL) despre acuzațiile de luare de mită aduse fostului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru: „La toate cererile DNA de până azi, PNL a votat pentru ridicarea imunității. Avem încredere în justiție”
10:11 - Un cunoscut fotbalist al Panathinikos, găsit mort în piscina casei sale. Care este cauza morții
09:53 - Extrem de emoționată, Mirabela Dauer a izbucnit în plâns la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru: „A fost prietenul meu de suflet, omul cel mai bun din viața mea”
09:52 - Tablou al pictorului român Adrian Ghenie vândut cu peste două milioane de euro. Pictura a fost scoasă la licitație în Londra
09:49 - România are datorii mari în țările în care românii au fost tratați. Cea mai mare sumă trebuie plătită pentru Germania