Un bărbat din Iași s-a spânzurat după ce soția l-a părăsit. Fiul lui l-a găsit fără viață

Un bărbat din Iași s-a spânzurat după ce soția l-a părăsit. Fiul lui l-a găsit fără viață
Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un bărbat de 43 de ani din Iași s-a spânzurat din cauză că nu a mai putut suporta durerea, după ce soția sa l-a părăsit. Localnicii spun că femeia este de vină pentru gestul la care a recurs bărbatul.

Bărbat spânzurat după ce a fost părăsit de soție

Incidentul s-a produs în noaptea dintre 29 spre 30 iunie, în comuna Probota. Bărbatul s-a spânzurat la miezul nopții după ce soția l-a părăsit, el fiind cel care trebuia să aibă grijă de cei cinci copii. Ieșeanul a fost găsit mort de unul dintre copii lui, conform observatornews.

Copilul de 16 ani a sunat la 112 pentru a cere ajutor, doar că echipajele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Cadavrul bărbatului a fost trimis la necropsie pentru a se stabili cauza decesului și polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ce spun localnicii

Localnicii spun că femeia este de vină pentru gestul necugetat la care a recurs bărbatul care a suferit foarte tare după ce a fost părăsit de ea.

„Din cauza ei s-a spânzurat cică. Lumea vorbește că ea a plecat la altul în străinătate. El a rămas să aibă grijă de copii. Era un băiat foarte bun, muncitor, mare păcat. De ea nu știu ce să zic. Auzeam că pleca des de acasă, mai mergea în străinătate, se întorcea și tot așa. Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostul”, a declarat un vecin.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`