Un bărbat din Covasna, bănuit că ar fi încercat să vândă droguri la un bal al bobocilor. Ce au găsit polițiștii în mașina acestuia

Un bărbat din Covasna, bănuit că ar fi încercat să vândă droguri la un bal al bobocilor. Ce au găsit polițiștii în mașina acestuia
Foto simbol: Facebook / Poliția Română

Un bărbat, în vârstă de 34 de bani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind bănuit că intenționa să vândă droguri de mare risc la un bal al bobocilor. Anunțul a fost făcut de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Covasna.

Ce au găsit polițiștii în mașina bărbatului

În mașina suspectului au fost găsite aproximativ 190 de grame de amfetamină, mai multe arme albe şi diverse sume de bani, în urma unei razii organizate în noaptea de 4 spre 5 octombrie, potrivit IPJ Covasna, citat de Observator News.

„Acesta a fost prins în flagrant delict, în municipiul Târgu Secuiesc, în timp ce deţinea aproximativ 190 de grame de amfetamină, drog de mare risc, ascunse într-o pernă aflată în portbagajul autoturismului cu care se deplasa. De asemenea, asupra persoanei cercetate şi în interiorul autovehiculului au fost descoperite şi ridicate mai multe arme albe (box metalic, bâtă de baseball, un cuţit şi o tomfă), precum şi sume de bani în lei şi valută. Din cercetările efectuate a mai rezultat că persoana cercetată s-ar fi aflat într-o locaţie unde mai mulţi tineri liceeni participau la un bal al bobocilor, iar, în momentul depistării, s-ar fi îndreptat spre comuna Breţcu, judeţul Covasna la un alt eveniment similar, dedicat tinerilor”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Covasna.

Procurorii DIICOT au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului, iar ulterior judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Covasna a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`