Un bărbat din Australia susține că este fiul secret al Regelui Charles. I-a cerut monarhului să facă un test de partenitate

Un bărbat din Australia susține că este fiul secret al Regelui Charles. I-a cerut monarhului să facă un test de partenitate
Foto: Hepta.ro / DPA Images / Victoria Jones

Simon Charles Dorante-Day din Australia, pretinde că este fiul regelui Charles și al reginei Camilla. Bărbatul îi cere monarhului să facă un test de partenitate.

Bărbatul a fost născut în 1996 și adoptat

Dorante-Day s-a născut în 1996 și a fost adoptat de un cuplu pe nume Karen și David Day. Buncii săi adoptivi, Winifred și Ernest Bowlden, au lucrat amândoi pentru regina Elisabeta a II-a și pentru prințul Philipm, conform click.ro.

Bărbatul a fost adoptat la doar opt luni și declară că bunica sa adoptivă, care a lucrat pentru regina Elisabeta a II-a, i-ar fi spus pe patul de moarte că este fiul regelui Charles și al reginei Camilla.

Înainte de nașterea sa, regele Charles se afla în Australia pentru studii, iar Camilla nu a apărut în public timp de aproximativ nouă luni. Recent, cu ocazia vizitei regelui și reginei în Australia, Dorante-Day a subliniat pe Facebook asemănările dintre trăsăturile sale fizice și cele ale prinților William și Harry, fiii regelui.

„Soția mea, dr. Elvianna, și cu mine credem că un test de paternitate în patru direcții este soluția necesară pentru a clarifica această situație după 58 de ani”, a declarat Dorante-Day.

Bărbatul a dat mai multe interviuri cu privire la credințele sale

Dorante-Day locuiește în Queensland a oferit mai multe interviuri în care a explicat de ce crede că este copilul regelui Charles, inclusiv prin comparații cu trăsăturile fizice ale membrilor familiei regale.

Bărbatul susține că până la vârsta de opt luni, regina Camilla s-ar fi ocupat personal de el, în timp ce ar fi fost ținut ascuns de familia regală și de ofițerii de protecție. Dorante-Day intenționează să introducă o acțiune în justiție pentru a convinge regele Charles să participe la un test de paternitate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`